En yeni Audi RS 4, olmasını umduğunuz şekilde çok yetenekli bir aile aracıdır. İki silindirin kaybı otomobilin karakterinde küçük bir çentik bırakırken, performansından şüphe ettirmiyor. Hareket halindeyken rahat ve yeni içi de çok güzel, ancak cazip seçenekler fiyatının yükselmesine neden oldu. Yeni, daha hafif çift turboşarjlı bir motorla gelen 600 Nm’ye yakın önemli bir 170Nm tork artışı ile RS 4 dikkatleri üzerine çekiyor.

Bu basit bir küçültme egzersizidir; iki silindiri kaybedin, iki turbo kazanın. Artık kaputun altında bulunan 2,9 litrelik V6 çift turbo, yeni ancak oldukça heyecan verici olmayan RS 5 ile paylaşılıyor.

Sunulan devasa hız gerçekten şaşırtıcı değil; bu zaten çok hızlı bir Audi olacaktı. Her RS ​​hayranının dudaklarındaki en büyük soru ise şu. Bu yeni modelin ne kadar heyecan verici olduğu ve doğal olarak emilen V8 gücünden kurtulma planının otomobilin heyecan verici yanını biraz ortadan kaldırıp kaldırmadığı?

V6 Gücü

İsteğe bağlı spor egzozu, sunulan işitsel heyecanın seviyesini tamamen değiştirmese de, bu turboşarjlı motordan zengin altı silindirli bir gürültü çıkarabilirsin. Ses sadece bir çentik yükselir ve burada ve orada ekstra bir patlama ve çatırtı ekler.

Direksiyon, oldukça ağır ve keskin, ancak önemli yol hissinden yoksun çoğu elektrikli sistemde olduğu gibi işleri güvenli bir şekilde oynar. 35 kg daha hafif motor sayesinde sunulan muazzam çekiş gücüne sahiptir. Burnun artık içeri girme kolaylığı ile birleştiğinde, RS 4 kesinlikle mümkün olduğunca hızlı hareket etmek için yapılmış bir araba gibi hissettiriyor.

RS 4 Pratiklik

RS 4 ile pratiklik açısından çok az şikayeti var. Sıradan Audi A4 Avant’ı çok yönlülük ve geniş alan söz konusu olduğunda kendi sınıfında çok yüksek derecelendirdiğimiz için bu bir sürpriz olmamalı. Yolcu ve sürücü için ön kısım adil, arka kısımda iyi bir baş mesafesi ve omuz mesafesi bulunuyor. İçerideki kalite, uyum ve bitiş, RS 4’ü güzel bir yer haline getiriyor ve otomobilin performansından gerçekten yararlanmak için iyi bir sürüş konumu bulmak çok kolay.

Bagaj, her koltuk yerinde 505 litrelik kargo alanıyla geniş açılır ve kullanılabilir. Hızlı bir Audi station modelinden beklediğiniz gibi, güçlü performansının yanında gerçekten pratiklik sağlıyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here