Aston Martin’den İki Yeni Model!

0
703
aston martin'den yeni modeller

Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliği, pek çok otomobil tutkunu için oldukça önemli. 1950 yılından beri California’da pek çok lüks otomobile ev sahipliği yapan etkinlik, 21 Ağustos’ta gerçekleşecek. İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin ise bu önemli etkinlikte iki yeni model tanıtma hazırlığı yapıyor. İngiliz üretici bu yeni modellerini şimdiye kadar ki en güçlü modeller olarak tanımladı.

aston martin'den yeni modeller

Q by Aston Martin

Etkinlik kapsamında İngiliz üretici, Q by Aston Martin’in 10. yıl dönümünü kutlayan “çok özel, ultra ayrıcalıklı bir model” sergileyecek. Model hakkında ki detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Lüks otomobil üretici Aston Martin, oldukça merak edilen modelleri hakkında şöyle bir açıklama yaptı. “24 saatlik Le Mans yarışında markanın kazanan genlerini başarıyla selamlıyor.”

Bu merak uyandıran modelin yanında Aston Martin Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde bir başka etkileyici otomobil daha tanıtım hazırlıkları yapıyor. Şirket tanıtacağı yeni modelleri hakkında şöyle bir açıklama yaptı. “DBX707, V12 Vantage ve Aston Martin Valkyrie gibi nefes kesen, yüksek oktanlı duyguyu ve yoğun sürüş keyfini sürdüren, gerçekten heyecan verici performans odaklı model.” Söz konusu bu model, Aston Martin Club 1913’te gösterilmeden önce 19 Ağustos’ta yalnızca özel müşterilerine sunulacak.

aston martin'den yeni modeller

Aston Martin Valhala

İngiliz üretici Aston Martin, etkinlik sırasında söz konusu iki modelinin yanı sıra ortadan motorlu Valhalla modelinde yapılan güncellemeleri de gözler önüne serecek. Bu model, ilk olarak elden geçirilmiş bir iç mekân ile karşımıza çıkacak. Marka, henüz bir ayrıntı vermedi. Fakat benzersiz bir oturma pozisyonuna sahip olacağı belirtiliyor. Üstelik F1’den ilham alan ergonomiye sahip olacağı da belirtilenler arasında.

Son olarak Aston Martinü DBX707 modelini de etkinlik kapsamında sergileyecek. Üstelik davetli olan konuklar, otomobili test etme fırsatına da sahip olacak. Bu otomobilin performans verileri ise şu şekilde:

  • 707 beygir güç ve 900 Nm tork
  • 4.0 litrelik turbo beslemeli V8 motor
  • 0-100 km hızlanması 3.1 saniye
  • Azami sürati ise 310 km/s

2.El Aston Martin İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here