Aston Martin arabaları her zaman göz alıcıdır. Ancak Vanquish , amiral gemisi One-77’den ilham alan stili, zengin iç mekanı ve muhteşem karbon fiber gövdesi sayesinde diğerlerin daha çok arzu edilir.

Vanquish’in muhteşem 6.0 litrelik V12’sini çalıştırın ve güçlü performansını yeni sekiz vitesli şanzıman ve mükemmel değerlendirilmiş spor şasisini hissettiğinizde ikinci sınıf kalitesiz bilgi-eğlence sistemi sizin için önemli olmayacak.

Vanquish ‘in Kalbi

Vanquish, 6.0 litrelik bir V12 motordan güç alıyor ve Ferrari F12 ve Bentley Continental gibi zorlu rakiplerle karşı karşıya. Karbon fiber kaplamasına rağmen Vanquish, DBS’den yalnızca 1 kg daha hafiftir, bu nedenle direksiyonun arkasından oldukça benzer hissettirir. Ama bu kötü bir şey değil. 568 bhp 6.0 litrelik V12 ile oynamak için ekstra 58 bg var, bu da özellikle yüksek devirlerde şiddetli bir hızlanma anlamına gelirken egzozlar derin bir kükreme yayar. 2014’ün sonundaki güncellemelerden önce otomobillere altı vitesli bir otomobil geliyor ve bu noktada mükemmel bir sekiz vitesli otomobil tanıtıldı. 0-100 km / s süresini 4,3 saniyeden 3,6 saniyeye düşürürken, en yüksek hız etkileyici bir 201 mil / saattir.

Her mod arasında fark edilebilir sıçramalara sahip üç aşamalı ayarlanabilir amortisörler, Vanquish’in karakterini rahat uzun mesafeli GT’den tek bir düğmeye basarak kaya gibi sağlam bir raylı arabaya kadar uyarlamanıza olanak tanır. 2014’teki güncellemeler daha sert süspansiyon ayarları getirdi ancak Vanquish şaşırtıcı derecede rahat kalıyor. Yine de biraz lastik kükremesi var ama bu kadar güçlü bir süper otomobil için şaşırtıcı derecede rahatlatıcı ve spor modundaki egzozlardan gelen ses harika.

İç kısımda, kabinin tipik yumuşak, elle kesilmiş bir yüzeyi ve tamamen yeni bir orta konsol tasarımı var. Dokunmaya duyarlı düğmeler, basıldığında titreşirken, uydu navigasyon ve stereo kontroller dahil tüm bilgi-eğlence işlevleri açılır orta ekrana entegre edilmiştir. Alışılmadık bir şekilde direksiyon simidi her iki tarafta da kare şeklinde ama iyi çalışıyor ve ciddi maliyeti olan bir arabadan beklediğiniz gibi kabin görkemli.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Kurulum konsol üzerindeki bir kumanda kolu ve ön panonun üst kısmında 6,5 ​​inçlik açılır bir LCD ekran ile kontrol edilir. Sat-nav ve yönlendirme Garmin tarafından sağlanır ve Bluetooth ses ve telefon akışı standarttır. Geri görüş kamerası isteğe bağlı bir ekstradır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here