Aston Martin One 77, safkan Aston’dur. Süper zenginler için sınırlı sayıda üretilen bir süper otomobildir. İsmi bir milyon sterline mal olduğu ve sadece 77 tane üretildiği gerçeğinden geliyor. Kaslı ön kısım, şişkin tekerlek yuvalarına ve geniş bir arka ize doğru geriye doğru uzanır. Karbon fiber kaplamanın altında, çubuklu süspansiyon ve keskin vites değiştiren kanatlı vites değiştirme gibi motor sporlarından ilham alan özel bir teknoloji bulunuyor. Tek başına fiyatı bile, Bugatti Veyron dışında çok az sayıda doğrudan rakibi olduğu anlamına gelir. One 77’nin münhasırlığı göz önüne alındığında, markanın gerçekten özel tasarımlarından biri olarak tarihe geçecektir.

One 77 motor seçenekleri, performans ve sürüş

one 77

Fiyata bakıldığında, Aston Martin One 77’nin Bugatti Veyron’dan hızlı olmasını beklersiniz. Eh, Aston da son derece hızlı, ancak 0-100 km / s hızlanması Bugatti’den bir saniye daha uzun sürüyor. En yüksek hız 200mph bariyerini aşıyor, ancak Veyron’un maksimum 252mph hızından çok daha azdır. 7,3 litrelik V12 dünyadaki en güçlü, atmosferik motordur. Aynı zamanda Aston’ın şimdiye kadarki en gelişmiş temellerine sahiptir.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

one 77

Aston Martin One-77’nin firmanın ders kitabından stil ipuçları aldığını inkar etmek mümkün değil. Ön kısım ağzı açık bir Vantage’a benziyor ve arka kısım oldukça DBS. Ancak milyon poundluk makineyi daha ucuz olan kardeşleriyle karşılaştırmak kötü bir şey değil. Bir One-77’ye sahipseniz, dünyanın en çok arzu edilen arabalarından birine sahip olduğunuzu söylemek doğru olucaktır.

One-77 Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

one 77

One-77’nin kabini iki yetişkini son derece lüks içinde taşıyacaktır. Ancak çok yönlülük açısından sahipleri bundan çok az şey beklemelidir. Kapılar karbon fiberle kaplanmıştır ve hatta iç kollar bile bir parça deri ile değiştirilmiştir.

Güvenilirlik ve Güvenlik

Dört tekerlekten çekişli Veyron’un aksine, Aston tüm gücünü arka tekerleklere gönderiyor. Bununla birlikte, ayarlanabilir amortisörler ve seramik frenlerin yardımıyla, One-77 sürücüsüne güvende olduğunu hissettiriyor. Modern zaman Aston Martins, öncekilere kıyasla güvenilirlik açısından büyük ölçüde geliştirilmiştir ve el yapımı One 77 de farklı değildir.

1 YORUM

  1. Çok iyi. ingiliz arabalarının tasarımları gerçekten çok şık ve asil. Prestijli araçlar bunlar. bayılıyoruz. ama sadece bayılıyoruz başka bişe hayal bile edemiyoruz. 🙂

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here