Adria Lüks Çekme Karavan İncelemesi!

4
22828
Adria Çekme Karavan

Günümüz şartlarında insanlar evlerinden çıkmaya bile üşenirken süper lüks karavanlar ile binlerce kilometrelik yollara gözlerini kırpmadan çıkabiliyorlar. Bunun bir nedeni olmalı. Bu ev rahatlığındaki, her bütçeye ve her kullanıcıya göre özenle dizayn edilmiş Adria çekme karavan özelliklerine bir göz gezdireceğiz. İçerisindeki yaşam alanının kullanışlılığı ve sarsıntısız gidişi, boyutları ve ağırlığı ile de uyum içerisinde gözüküyor. Şimdi hep birlikte modellere ve özelliklerine bakalım;

1Adria Alpina Çekme Karavan

-47 derecede ev konforunda yaşayabileceğiniz, dört mevsim karavan olan Adria Alpina
Premium standartlardadır. Göz alıcı tasarımı, çağdaş ve geniş iç mekanları, yüksek özellikleriyle tüm yıl boyunca kullanabileceğiniz ve yaşamınızı kesintisiz sürdürebileceğiniz özelliklere sahip. Adria Alpina, oldukça pratik ve sağlam, şık ve lüks bir ambiyans olarak göze geliyor, açılır cam tavan özelliği ile gerçek bir çatı katı yaşam duygusu yaratması ise cabası.

Toplam Uzunluk Aralığı (mm) 7738-11030
Toplam Genişlik Aralığı (mm) 2460
Çalışan Sırayla Ağırlık Aralığı (kg) 1652 – 2326
Yatak Sayısı Aralığı 4-9

2Adria Adora Çekme Karavan

Ödüllü bir karavan olan Adria Adora, panoramik cam tavan özelliği sayesinde doğaya yakınlık hissi vererek, manzaranızı kolaylıkla değiştirecek konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. En çok satanlar listesinde olan Adora, aile, genç ve çocuk dostu düzenlere sahip, modern ve zarif iç mekanı ile oldukça pratik ve sağlam bir karavana benziyor.

Toplam Uzunluk Aralığı (mm) 6798 – 9519
Toplam Ağırlık Aralığı (mm) 1182 – 1828
Toplam Genişlik Aralığı (kg) 2296 – 2460
Yatak Sayısı Aralığı 4-7

 

3Adria Action Çekme Karavan

Hafif ve aynı zamanda şık olan karavan modeli. Adria Action ile büyük karavan sevmeyen kullanıcılara hitap ediyor. Küçük görüntüsünün altında lavabo ve bol yatak imkanı sunan Action, maceraperestler için bulunmaz bir fırsat gibi gözüküyor.

Toplam Uzunluk Aralığı (mm) 5194
Toplam Ağırlık Aralığı (mm) 2196
Toplam Genişlik Aralığı (kg) 832-952
Yatak Sayısı Aralığı 2-3

 

4Adria Altea Çekme Karavan

Ödüllü bir karavan olan Altea, çağdaş tasarımı sayesinde hafif ve ferahlık hissi veren iç mekan tasarımına sahip gözüküyor. Geniş yaşam alanlarına ve geniş bir yelpazeye sahip, oldukça pratik ve sağlam ilgi çekici bir karavan serisi olarak gözümüze çarptı.

Toplam Uzunluk Aralığı (mm) 5695 – 7610
Toplam Ağırlık Aralığı (mm) 2296
Toplam Genişlik Aralığı (kg) 1008 – 1235
Yatak Sayısı Aralığı 3-7

 

5Adria Aviva Çekme Karavan

Avrupa İnovasyon Ödülü sahibi Adria Aviva, sahip olduğu özgün tasarımı ile zarif bir şekilde dizayn edilmiş gibi gözüküyor. Yenilikçi özelliklerle dolu, pratik ve sağlam bir karavan olan Aviva aile kullanımı için uygun özelliklere sahip nitelikte.

Toplam Uzunluk Aralığı (mm) 5530 – 7577
Toplam Genişlik Aralığı (mm) 2090 – 2455
Toplam Ağırlık Aralığı (kg) 774 – 1197
Yatak Sayısı Aralığı 4-7

 

2.el Karavan ilanları için tıklayın!

Kiralık Karavan Fiyatları

4 YORUMLAR

  1. efsane bişe ya çok güzel bir hobi çok yer görüp çok farklı deneyimler yaşayabilirsin bir otelin içinde günler geçirmekten çok daha güzel bir tatil olur

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here