Terra Firma, Lüks Ante’nin üçüncü modeli geçtiğimiz ay piyasaya sürüldü. Terra Firma, modern teknoloji ve son teknoloji armatürleri bir haftalık şebeke dışı pil paketi ile birleştiriliyor.

Terra Firma, Lüks Ante’nin Üçüncü Modeli

Bowlus Road Chief’i yapan lüks treyler üreticisi, şimdiye kadarki üçüncü ve en lüks modeli olan Terra Firma modelini piyasaya sürdü. Terra Firma, markanın Endless Highways serisi treylerleriyle aynı 8 metrelik platform üzerinde bulunuyor ve aynı cilalı krom dış tasarıma sahiptir. Ancak insanlar ve evcil hayvanlar göz önünde bulundurularak ekstra iç mekan konforları ekleniyor.

Yerleşik bir su filtreleme sistemi, mutfaktaki ve banyodaki tasarımcı musluklar aracılığıyla daha lezzetli ve daha güvenli su sağlamak için karbon filtresini kullanır. Bowlus, treyler içindeki havadaki bakteri ve diğer kirleri azaltmak için bir HEPA hava filtresi ve dahili UVC aydınlatma elemanları da dahil etti. Römorkun güç yönetim sistemi için yüksek teknoloji ürünü dokunmatik ekran kontrolleri de standarttır ve bir akıllı telefon uygulamasıyla uzaktan kontrol edilebilir.

Terra Firma, Lüks Ante'nin Üçüncü Modeli 

Terra Firma, açık renkli doğal tonlarda işlenmiş döşeme ve çarşaflara sahiptir ve dört ayaklı aile üyeleri bile kişiselleştirilmiş bir evcil hayvan yatağıyla burada rahatlık bulacaktır. Yemek alanındaki alt çekmecelerden birinin içine bir dizi yemek ve su kasesi entegre edilmiştir. Diğer Bowlus modelleri gibi, Terra Firma da büyük bir lityum demir fosfat pil paketine sahiptir. Bu pil paketi bir haftalık ızgarasız kamp için uygun ve yeterlidir.

Uzun COVID-19 salgını sırasında seyahat römorkları ve karavanlar için talep artmaya devam etti. Çoğu gezgin Bowlus’un daha geleneksel rakiplerinin stil ve lüks söz konusu olduğunda yeterince müşteriye hitap etmediğini ve çeşitliliğin az olduğunu görebilir. Bu amaçla, şirket, el yapımı römorklarından birini bireysel alıcıya uyacak şekilde özelleştirmek için görünüşte uzun bir yol listesi sunuyor. Diğer iki model ile de birlikte hem performans hem de iç ve dış tasarım açısından daha fazla seçenek oluşturmaya çalışıyor. Terra Firma şu anda 265.000 $ ile Bowlus’ın üç römorku arasında en yüksek fiyatı taşıyor.

İkinci El Karavan Fiyatları

Arabanı Trink Sat

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here