Flying Cloud 30FB Ofis modeli, üretken bir dokunuşla lüks bir seyahat aracıdır. Airstream, yerleşik bir ofis alanına sahip orta seviye Flying Cloud seyahat römorkunun bir varyantını piyasaya sürüyor. 30 metrelik römork, normal modelin alanını ve lüksünü, uzaktan çalışanlara veya öğrencilere çalışmak için özel bir yer sağlamayı amaçlayan özel bir kurulumla birleşir.

Flying Cloud 30FB Ofis Modeli Özellikleri

Markanın orta sınıf Flying Cloud fragmanına dayanan yeni 30FB Ofis kat planı oldukça yaşanabilir alan sunuyor. 30FB’de arkadaki tuvalete bitişik, uzaktaki bir çalışanın ülkeyi seyahat ederken 40 saatlik bir çalışma haftasını sürdürmesine olanak tanıyan yerleşik bir masa sunuyor. Masa, depolama için yerleşik çekmecelere, cihazları şarj etmek için USB bağlantı noktalarına ve daha geniş bir çalışma alanı oluşturmak için dışarıya çekilebilen bir masaya sahiptir.

Flying Cloud 30FB Ofis Modeli İç Mekan ÖzellikleriFlying Cloud 30FB Ofis Modeli Özellikleri

En geniş ev ofisi değil, ancak Airstream, pencerelerde karartma perdeleri ve alanı römorkun geri kalanından kapatmak için bir gizlilik bölücüsü tasarladı. Bunun ile birlikte video konferans görüşmeleri için mükemmel bir alan yaratıldı.

   Flying Cloud 30FB Ofis Modeli Dışarıdan Görünüş

Yeni model, serinin en uzun modeli olan 9 metre uzunluğundaki Flying Cloud’a dayanıyor. Araçta bir büyük yatak ve aynı zamanda konuklar veya çocuklar için bir yatağa dönüştürülebilen geniş bir yemek odası bulunuyor. Entegre yan koltuk ikiz yatağa dönüştürülebildiğinden, ofis alanı gerektiğinde misafir konaklaması için de kullanılabilir.

Flying Cloud 30FB Ofis Modeli Çalışma Alanı

Mobil internet, markanın AT&T ve 4G LTE ağını kullanan Airstream Connected hizmeti aracılığıyla kullanılabilir. Planlar ayda 25 dolardan başlıyor, ancak uzaktan çalışanlar muhtemelen bu temel plan tekliflerinden daha fazla bağlantıya ihtiyaç duyacak. Airstream ayrıca, kamp alanında sağlanan Wi-Fi sinyallerinden en iyi şekilde yararlanmak için isteğe bağlı tavana monte bir anten sunar. Daha sağlam bir hizmete ihtiyaç duyan çalışanlar veya öğrenciler, yeni 5G etkin nokta cihazlarının yolda çevrimiçi olmak için daha iyi bir yöntem sağladığını görebilir.

Flying Cloud 30FB Ofis Modeli

Airstream’in mobil ofis kat planı sunma kararı akıllıca görünüyor. Ve bu, 2021’de diğer karavan ve karavan üreticilerine de sıçrayabilecek bir trend. 2021’de yeni bir seyahat römorku için pazardaysanız ve uzaktan işinizi veya okulunuzu yola götürmeyi düşünüyorsanız; Flying Cloud 30FB Ofis 107.500 dolardan başlıyor ve şimdi Airstream bayilerinden sipariş verilebiliyor.

İkinci El Karavan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here