50 bin TL`ye Alınabilecek Off Road Araçları -2

1
4605

Bu yazımızda yollarda görünce iç çektiğimiz şöyle bir araba alalım dediğimiz araçların 50 bin TL bütçeye uygun olanlarını ele alacağız. 50 bin tl ye Off Road Araçları listemize başlıyoruz.

Off Road nedir?

Off road kelime anlamı yol dışı olan otomobillerin çıkamadığı yerlere çıkma isteğiyle ortaya çıkmıştır. İlk zamanlar orduda sınırları korumak amacıyla kullanılmış sonrasında hobi spor dalına dönüşmüştür. Günümüzde birçok kulüp etkinlikler geziler düzenlemektedir. Aynı zamanda yarışlar da düzenlenmektedir.

50 bin tlye Off road Araçları

1Land Rover Discovery 3.9 Off Road

Listemizin ilk ve çok özel aracı Land Rover Discovery 1 3.9 v8 ve 2.0 mpi motorlarıyla satışa sunulan, arazideki kabiliyetinin yanı sıra asfaltta da çok iyi bir kullanım sağlayan bir araçtır. Stok alınan bir discovery rahatlıkla off-road aracına dönüştürülebilir. Parasını sonuna kadar hakeden bir arazi aracıdır. Alacağınız aracın kurcalanmamış olması gerekir. Aksi takdirde sorunlar çıkabilir. Araç düzgün olduğu takdirde keyifli ve sorunsuzca kullanılabilir. Lpg ye tam uyumludur. 50 Bin ₺ bütçe ile alınabilir bir araçtır.

2.El Discovery İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

2Range Rover 

Range Rover 4.6 HSE , bir önceki araç olan discovery ye göre asfalta daha elverişli olan bu araç, aynı zamanda devasa bir off-road aracına dönüştürülebiliyor. 4.6 HSE motoru ile performansı doruklarda hissedeceksiniz. Ancak Discoveryde bahsettiğimiz gibi bu araçların da kurcalanmamışını bulup almak çok önemli. Aynı zamanda alacağınız range rover ın tüm elektronik aksamının çalışır olmasına özen gösterin. Bu araç da lpg ile uyumludur. Aynı zamanda günlük araç olarak da kullanılabilir. 50 bin ₺ bütçeyi biraz aşarak bu araca sahip olabilirsiniz.

2. El Range Rover ilanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

3Nissan Terrano 2.7 TDİ Off Road

Nissan Terrano 2.7 TDİ, günlük hayatta da rahatlıkla kullanabileyim, arazi performansı da çok iyi olsun diyen birçok kişinin tercihi olan bu araç 2.7 turbo dizel motoruyla dağı taşı dize getiriyor. Çok fazla arıza yapamayan bu aracın da düzgününü bulmakta fayda var. 50 Bin ₺ gibi bir bütçe ile düzgün bir terrano sahibi olabilirsiniz.

2.El Nissan Terrano İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

4Jeep CJ 5

Jeep CJ 5, Yollarda gören birçok kişinin hayran olduğu, bu aracın  3.8 ve 4.2 litrelik versiyonları vardır. Ancak ülkemizde ki araçların bazılarına sonradan farklı farklı motorlar takılmıştır. İyi bir usta takmışsa ve ruhsata işli ise hiçbir problem olmaz. Bu araçlar yaş itibarıyla çok eski olduğu için olası çürüklerle karşılaşmanız muhtemeldir. Bu sebeple cj serisi araç alırken iyi baktırmak gerekiyor. tüm aksamlarının çalışır vaziyette olması da çok önemli. Bu sebeple muayenesi yeni yapılmış bir cj araç almak çok mantıklıdır. Nedeni ise muayenede kontrol edilmiş ve eksiklerinin giderilmiş olmasıdır. CJ 5 Fiyatları araçtaki aksesuarlara göre değişiklik gösterebilir. 30 bin ₺ den başlar 150 bin ₺ ye kadar gider. Ancak 50 Bİn ₺ ye sizi yormayacak bir CJ 5 alabilirsiniz.

2.EL Jeep İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

50 Bin ₺ ye alınabilecek off road araçları yazımıza buradan ulaşabilirsiniz

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here