İkinci El Ticari Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

0
1659
ikinci el ticari araç

İkinci el ticari araç alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli detaylar vardır. Bu detaylara dikkat ederek size ve işinize en uygun ticari aracı bulabilirsiniz. İkinci el ticari araç alırken dikkat edilmesi gerekenleri sizin için listeledik. 

Verimlilik ve Performans 

Özellikle ticari işlerinizde kullanacağınız ticari araçların verimli olması ve düşük yakıt tüketim değerlerine sahip olması oldukça önemlidir. Oluşabilecek her maliyetin sizin için çok önemli olduğunu düşünürsek verimli bir araç ciddi miktarlarda tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Bunun yanı sıra aracın performansı da son derece önemlidir. Arka kargo bölümünde genellikle yüklerin ve malzemelerin taşındığı ticari araçların performansı aracın konforunu doğrudan etkiliyor. Güçsüz bir motora sahip olan ticari araç sizi oldukça rahatsız edecektir. Yüksek güce ve torka sahip bir ticari araç almanız durumunda arkasına yükleyeceğiniz yükler aracın performansını düşürmeyecektir. Özellikle şehir içinde dik yokuşlarda ve uzun yolda rampalarda farkını hissedeceğiniz güçlü motorlu ticariler işlerinizi oldukça kolaylaştırıyor. 

ikinci el ticari araç

Verimliliğin ve yüksek performansın bir arada sunulduğu Volkswagen ve Ford modelleri sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Eğer daha fazla yol tutuşuna önem veriyorsanız Ford burada bir adım öne çıkıyor. Rakibine kıyasla daha uygun fiyata sahip olan Ford ticari araçlar ilk etapta işinizi fazlasıyla görecektir. Ford ticari araçların bakımlarını tam zamanında ve eksiksiz yapmanız durumunda uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. 

Konfor

Gün boyu ticari araçların direksiyonunda olan sürücüler için en önemli husus aracın konforlu olmasıdır. Gün boyunca kalabalık trafikte ve yoğun iş temposunda çalışan sürücülerin rahat etmesi işin verimliliği açısından oldukça önemlidir. Günümüzde yeni nesil ticari araçların büyük çoğunluğu konforlu modeller üretiyor. Ancak bu genelleme sizin için yeterli değilse ve konforla ve kaliteyle özdeşleşen bir model arıyorsanız Volkswagen Ticari Araç modellerini tercih etmelisiniz.

Rakiplerine kıyasla çok daha konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan Volkswagen ticari araçlar yüksek malzeme kalitesiyle ön plana çıkıyor. Uzun yıllar boyunca rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi istiyorsanız Volkswagen modellerini tercih etmelisiniz. Eğer biraz daha uygun fiyatlı olsun istiyorsanız yeni Peugeot ticari araçlar donanım ve konfor bakımından oldukça zengin özelliklere sahip. Peugeot Expert Van veya Peugeot Expert Traveller modellerinden birisini tercih ederek konforlu ve rahat bir ticari araca uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Taşıma Kapasitesi 

İkinci el ticari araç alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri almak istediğiniz aracın kargo bölümü ve taşıma kapasitesidir.  Ticari işleriniz için kullandığınız bu alanın fonksiyonel olması ve yüksek taşıma kapasitesine sahip olması sizin için oldukça önemlidir. Çeşitli tavan yüksekliğine sahip olan ticari araçlar iş yükünüze seçim yapmanızı sağlıyor. Eğer geniş hacime ve yüksek taşıma kapasitesine ihtiyacınız varsa 17 metreküplük Peugeot Partner Van işleriniz için oldukça uygun bir seçim olacaktır. Daha küçük işler için kullanacaksanız 11,5 metreküplük versiyonunu alarak daha seri ve pratik bir kullanım deneyimi yaşarsınız. 

ikinci el ticari araç

İkinci El Piyasası 

İkinci el ticari araç alırken ihtiyaç duyduğunuz anda kolayca satabileceğiniz bir modele yönelmelisiniz. Ticari işleriniz için kullanacağınız bu araçların her maliyeti sizin için çok önemlidir. Aracınızı satmak istediğinizde değerinde ve kolayca satabileceğiniz bir modeli tercih etmeniz ilerde rahat olmanızı sağlayacaktır. Fiat, Ford ve Volkswagen ticari araç modelleri ikinci el piyasasında oldukça tercih edilen ve hızlı satılan modellerdir. Bu üç markanın araçlarından birini almanız halinde satarken herhangi bir zorlukla karşılaşmazsınız. 

İkinci El Ticari Araçlar 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here