Renault Trafic Van E-Tech Tanıtıldı

0
1180
Renault Trafic Van E-Tech kapak resmi

Yeni elektrikli ticari Renault Trafic Van E-Tech görücüye çıktı. Binek otomobillerden ziyade hafif ticari araçlarında elektrifikasyonuna önem veren Renault,  Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda yeni elektrikli minivan modeli olan Renault Trafic Van E-Tech’i tanıttı. 240 km menzili bulunan yeni elektrikli ticari dikkatleri üzerine topladı. Modelle ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Renault Trafic Van E-Tech 5.50 M Uzunluğa Sahip

Renault Trafic Van E-Tech’in teknik özelliklerine geçmeden önce ilk olarak modele bir bakış atalım. Tasarım kısmında şirketin karakterini olduğu gibi yansıtan model, yine karakteristik C form gündüz farlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Renault elektrikli minivan iki farklı uzunluğa sahip versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Bu versiyonlar, 5.08 ve 5.48 metre uzunluğunda. Ayrıca model, sadece uzunluk olarak farklı versiyonlara sahip değil. Kullanıcılar yeni elektrikli minivanın uzunluk olarak da farklı versiyonlarını seçebilecekler. Modelde, 1.967 cm ve 2.498 cm olmak üzere iki farklı uzunlukta versiyon mevcut.

240 Km Menzil

Yeni Renault Trafic Van E-Tech, teknik alanında da bir minivan olarak gayet iddialı. Modelin kaputunun altında 121 beygir güç üretebilme kapasitesine sahip bir elektrikli motor mevcut. Ayrıca modelde 52 kWh’lik bir batarya bulunuyor. Bu sayede ise araç, WLTP değerlerine göre 240 km menzile sahip. Modelin ticari bir araç olması nedeniyle menzil değerinin biraz daha düşük olması kabul edilebilir. Fakat bence menzil değerinin biraz daha yüksek tutulması güzel bir avantaj sağlardı. Diğer yandan ise araç, 22 kW’lik AC şarjı destekliyor. Hatta modelin dolu versiyonları ile birlikte 50 kW’lik DC hızlı şarjı da destekleyebileceği belirtiliyor.

Elektrikli ticariler arasında öne çıkan modelin Avrupa kıtasında ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Ayrıca modelin fiyatlandırması ile ilgili de Fransız üretici Renault henüz bir açıklama yapmadı. Peki sizce modelin satış fiyatı ne kadar olacak?

Satılık Tüm Renault Minivan, Panelvan Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here