Yeni Citroén Berlingo Türkiye’de

1
9015
Citroén Berlingo 2019

Yeni Citroén Berlingo hakkında haberler var: 2019 Citroén Berlingo Türkiye’ye geldi. Pek çok kişi de özellikle sıfır km ticari araç almayı planlayanlar Yeni Berlingo hakkında araştırma yapmaya başladı.

Yeni Citroén Berlingo Türkiye’de!

Sıfır km hafif ticari araç almayı düşünenler için yeni Berlingo modeli epey cazip bir seçenek. Peki, Citroén Berlingo 2019 modelinin özellikleri ve sıfır Berlingo fiyatları nasıl?

Sıfır Citroéen Berlingo fiyat listesi burada!

Yeni Citroén Berlingo Özellikleri

Citroén Berlingo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk kez 1996 yılında piyasaya sürülen Berliongo, kambivan segmentinde konumlanıyor.  PSA’nın EMP2 platformunda inşa edilen yeni Citroén Berlingo, Türkiye pazarına 2 donanım ve farklı motor seçenekleriyle geldi.Giriş seviyesi olan Feel paketinde elektronik park freni, viraj aydınlatmalı sis farı ve yokuş kalkış desteği gibi donanımlar bulunuyor. Citroen; yorgunluk uyarı sistemi, kor nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, otomatik yağmur sensörü ve trafik levhası tanımlama sistemlerini içeren Güvenlik Plus paketini de opsiyon olarak satışa sunacak. Bu paketin fiyatı ise 3500 TL olacak.

  • Kambivan segmentindeki bagajı en büyük model. Citroén Berlingo bagajı 775 litre.
  • 8 farklı renk seçeneği var
  • Standart pakette 110 beygir gücündeki 1.2 L PureTech motor var. 1.6 L BlueHDI dizel motor ise 100 beygir güç üretiyor.
  • Yeni Citroën Berlingo, eski nesilde de gördüğümüz çok fonksiyonlu tavan sistemiyle aydınlık bir ortam sunuyor. Arka koltuklardan veya bagajdan da erişilebilen Modutop® tavan saklama alanı sistemi, sistem boyunca uzanan ambiyans aydınlatması ve yarı saydam bir kemere sahip. Elektrikli güneşliğe sahip büyük cam tavanıyla birlikte Modutop ® kabin içine daha fazla gün ışığı girmesini sağlıyor.
  • Arkada üç adet bağımsız koltuk var ve hepsi öne doğru katlanabiliyor.
  • Yeni Berlingo motor seçenekleri şöyle:  Benzinli Motorlar – PureTech: 1.2 Litre PureTech 110 HP S&S / Dizel Motorlar – BlueHDi: 1.6 Litre BlueHDi 100 HP S&S ya da 1.5 Litre BlueHDi 130 HP S&S

Citroén Berlingo 2019Sıfır Citroén Berlingo Fiyat Listesi

  • Feel Donanımlı 1.2 L PureTech 110PS motorlu Berlingo Combi fiyatı 99 bin TL’den başlıyor.
  • Feel Donanımlı 1.2 L PureTech  1.6 L Blue HDI 100PS 112 bin TL’den başlıyor.
  • Shine Donanımlı 1.5 L Blue HDI 130PS motorlu Berlingo Combi fiyatı 125 bin TL’den başlıyor.
  • Shine Donanımlı 1.6 L Blue HDI 100PS motorlu panelvan Berlingo fiyatı 121 bin TL’den başlıyor.

Citroén Berlingo 2019 Görselleri

1 YORUM

  1. hiç ticari gibi durmuyor.bu tip araçlar son dönemde çok ilgi çekti ve bence parasını hakediyor . araba dediğin biraz geniş ferah olacak yeri gelecek yükünü yükleyeksin.. süper araba

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here