Yılın Ticari Aracı VW ID Buzz Cargo Oldu

0
1098
Yılın Ticari Aracı VW ID Buzz Cargo Oldu

Yılın ticari aracı VW ID Buzz Cargo oldu. Yılın Ticari Aracı Ödülleri bu yıl 31. kez düzenlendi. Burada Alman otomobil üreticisinin yeni nesil aracı ID. Buzz Cargo rakiplerini tek tek eledi. Böylece rakiplerini tek tek geçerek ödülü almayı başardı.

Son zamanlarda elektrikli araçlara olan talep oldukça artmış durumda. Bu nedenle otomotiv sektöründe de yeni nesil araçlar için çekişmeli bir rekabet söz konusu oluyor. Hatta bazı markalar tüm ürünlerini elektrifikasyon ile tanıştırıyorlar. Böylece tüm ürün gamları elektrikli olmuş oluyor. Bu anlamda dev adımlar atan Volkswagen de birçok yeni elektrikli araca sahip. Son olarak ID Buzz ismindeki tamamen elektrikli minibüs modelini 2022’nin başlarında sahneye çıkarmıştı.

Yeni Nesil Elektrikli Araç Volkswagen ID Buzz

Yılın Ticari Aracı VW ID Buzz Cargo, yandan görünüm

Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülleri bu yıl 31. kez gerçekleşti.  ID. Buzz Cargo da burada büyük ödüle layık görüldü. Bu etkinlikte hafif ticari araç uzmanı 34 uluslararası gazeteciden oluşan bir jüri yer alıyordu. Aracı güvenlik, teknoloji, verimlilik, sürdürülebilirlik gibi ana kriterlere göre değerlendirdiler. Tüm bunların sonucunda ise ID. Buzz Cargo yılın ticarisi olmayı başardı.

Yılın Ticari Aracı Ödülü Alman Otomobil Devinde

Yılın Ticari Aracı VW ID Buzz Cargo, arkadan görünüm

Ödülü alan ID. Buzz ailesinin tamamen yük ve eşya taşımak için üretilen modeli geniş taşıma kapasitesine sahip. Ayrıca 425 km’ye kadar menzil vaat ediyor. Üstelik bunu yalnızca 30 dakikalık şarj ile gerçekleştiriyor. Model şu anda Hannover’deki montaj hattında seri üretimde. Önümüzdeki aylarda Avrupa’daki müşterilere teslim edilmeye başlanacak. Bu aracın Türkiye’ye ise 2024 yılının ilk çeyreğinden tarihinden itibaren gelmesi bekleniyor.

Sıfır KM Volkswagen Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here