“BMW markasının dışında araçlara sahip olmak istiyorum fakat BMW 5 serisinin konforun da sahip olmak istiyorum.” Diyorsanız. BMW 5 serisi yerine alabileceğiniz birçok araç bulunmaktadır.

4Audi A6

A6 sedan, birinci sınıf kalitenin üst kademelerinde sıralanan donanım, alan ve konfor özelliklerinde BMW 5 Serisi ile yarışmaktadır. Audi A6, anahtarsız çalıştırma, Sürücü Yardım Sistemleri, 12,3 inç bilgi-eğlence ekranı ve 360 ​​derece kamera sistemi gibi mükemmel özelliklerle birlikte gelmektedir. Ayrıca Matrix tasarımlı LED farlar, dinamik animasyonlu LED arka farlar, ortam aydınlatması, ısıtmalı ön – arka koltuklara sahiptir.

3Mercedes-Benz E-Serisi

Mercedes-Benz’in E-Serisi, tartışmasız BMW 5 Serisine en yakın rakiptir. Mercedes-Benz, E-Serisi kör nokta izleme, ısıtmalı ön koltuklar,  LED farlar, yeni bir direksiyon simidi, MBUX sistemi ve 12,3 inç bilgi-eğlence ekranı sunmaktadır. Standart donanımından en pahalı donanımına kadar bütün araçları, birçok rakibine göre daha konforludur.

2Lexus GS

Lexus, ülkemizde başarısız satış rakamlarına sahip olsa da diğer ülkelerde büyük hayran kitlelerine sahiptir. Lexus yalnızca birkaç orta büyüklükte lüks sedanla eşleşen olağanüstü bir iyileştirme sunmak için GS modelini üretmiştir. GS tabanında 18 inç jantlar, yenilenmiş LED arka lambalar, otomatik LED farlar, otomatik karartmalı elektrikli katlanır yan aynalar, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar ve sürücü yardımı bulunmaktadır. Dört tekerlekten çekişli GS modelleri 6 ileri otomatik şanzımana sahipken, arkadan çekişli varyantlar 8 ileri otomatik şanzımana sahiptir.

1Volvo S90

Sağlamlığından şüphe duyulmayan ve rakiplerinden her zaman ileride olmayı başaran Volvo; “BMW 5 Serisi Yerine Alabileceğiniz Araçlar” listemizin başında yer almaktadır. S90, daha büyük bir kabin ve bagaj alanı sunan daha uzun bir gövdeye sahip olduğu için BMW 5 Serisine mükemmel bir alternatiftir. 2021 Volvo S90, yeni tekerlek tasarımları, revize edilmiş bir ön tampon, yeni sis farları, yeniden şekillendirilmiş arka rüzgarlık, USB-C bağlantı noktaları, akıllı telefon kablosuz şarjı ve yükseltilmiş bir iç ses sistemi sunmaktadır.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

İkinci El Volvo İlanları

İkinci El Audi İlanları

İkinci El Lexus İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here