Yeni BMW 5 Serisi İncelemesi 2021

0
4640
Yeni BMW 5 Serisi

Yeni BMW 5 Serisi  yenilenen tasarımıyla çok daha dinamik ve modern bir görünüme kavuştu. İlk nesil G30 kasa tasarımına sadık kalınarak yapılan güncellemeler Yeni BMW 5 Serisi’nin sportif görüntüsünü bir üst seviyeye taşıdı.

Ülkemizde üç farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan Yeni BMW 5 Serisi sportif sürüş dinamikleri ve konforlu süspansiyonlarıyla etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni nesil iç yaşam alanı oldukça zarif ve lüks görünüyor. Gelişmiş sürüş asistanlarına ve konfor donanımlarına sahip olan otomobil benzersiz bir rahatlık sunuyor.

Yeni BMW 5 Serisi : Benzersiz Konfor Deneyimi 

Yeni BMW 5 Serisi

 

Yeni BMW 5 Serisi gelişmiş konfor ekipmanları ve teknolojik özellikleriyle benzersiz bir konfor deneyimi sunuyor. Malzeme kalitesinin üst seviyede olduğu yeni iç yaşam alanı şık ve modern tasarımıyla oldukça etkileyici bir görünüme sahip. 

12.3 inç dijital gösterge ekranı ve 12,3 inç dokunmatik multimedya ekranı yüksek grafik kalitesi ve akıcı arayüzü ile oldukça kolay ve keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Sürüş asistanlarının görüntülenebildiği ve verilerin anlık olarak iletildiği dijital gösterge ekranı sürücünün tamamen yola odaklanmasını ve güvenli bir sürüş tecrübesi yaşamasını sağlıyor.

 

Yeni BMW 5 Serisi

Opsiyon olarak sunulan Harman Kardon ses sistemi eşsiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. Multimedya sisteminde bulunan akıllı telefon arayüzü ve orta konsola konumlandırılan kablosuz hızlı şarj ünitesi mobil cihazlarınızı güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.

Isıtma özelliği bulunan elektrikli ayarlanabilir hafızalı ön koltuklar oldukça rahat ve konforlu bir oturma pozisyonu sunuyor. Bel, sırt ve yan desteği bulunan koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla özellikle keskin virajlı yollarda yolcuların stabil bir oturma pozisyonunda kalmasını sağlıyor. 

Adaptif led farlar, otomatik uzun far asistanı, park asistanı, hız sabitleme sistemi, dört bölgeli otomatik klima, elektrikli arka cam perdeleri, kör nokta tespit ve uyarı sistemi ve sürüş asistanı  gibi donanımlar otomobili çok daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Yeni BMW 5 Serisi

 

Adaptif süspansiyon sistemi farklı yol ve zemin koşullarında üst seviyede konfor sunuyor. Opsiyonel olarak sunulan sportif süspansiyon sistemi aracın çok daha keskin ve sportif sürüş dinamikleri sunmasını sağlıyor. 

Yeni direksiyon tasarımı oldukça estetik ve şık görünüyor. Sürücünün elini terletmeyen ve kaydırmayan deri direksiyon üst seviyede manevra kabiliyeti ve sürüş hakimiyeti sunuyor. Direksiyon arkasına konumlandırılan vites kulakçıkları seri ve hızlı vites geçiş imkanı sunuyor.

İç mekanın genelinde kullanılan kaliteli malzemeler premium bir otomobilde olduğunuzu sonuna kadar hissettiriyor. Krom detayların ve piano black kaplamaların kullanıldığı iç yaşam alanı oldukça sportif ve modern tasarımıyla övgüyü hak ediyor. 

Motor Seçenekleri, Performans ve Yakıt Tüketimi 

 

Yeni BMW 520i 

1.6 litrelik 4 silindirli motor 170 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 8,3 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 226 km hıza ulaşıyor. Yeni BMW 520i karma kullanımda ortalama 7.1 litre yakıt tüketiyor. 

Yeni BMW 520d xDrive

190 PS güç ve 400 NM tork üreten 2.0 litre dizel motor xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlayan 520d xDrive maksimum 232 km hıza ulaşıyor. Verimliliği ön planda tutan Yeni BMW 520d xDrive karışık kullanımda ortalama 5.5 litre yakıt tüketiyor. 

Yeni BMW 530i xDrive

2.0 litre benzinli motor 252 PS güç ve 350 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 6 saniyede tamamlayan 530i xDrive maksimum 250 km hıza çıkıyor. Yüksek performansıyla öne çıkan Yeni BMW 530i xDrive karma kullanımda ortalama 7,3 litre yakıt tüketiyor. 

530i xDrive versiyonunda kullanılan 48 V Mild-Hybrid teknolojisi seyir halindeyken fren yapıldığında ortaya çıkan kinetik enerjiyi elektriğe çeviriyor ve enerji bataryasında depoluyor. Hybrid sistem hızlanma esnasında otomobile +11 PS’ye kadar ekstra güç sağlıyor.

Yeni BMW 5 Serisi Fiyatı 

Yeni BMW 5 Serisi 944.100 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Yeni BMW 5 Serisi

Yeni BMW 5 Serisi, şimdi kaçırılmayacak 400.000 TL’ye %0,69 faiz oranı, 25.000 TL’lik takas desteği ve diğer esnek ödeme seçenekleriyle BMW Yetkili Satıcıları’nda.

BMW 5 Serisi İlanları 

İkinci El BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here