Toyota Proace City hafif ticari araçlar sınıfında rekabete dahil oldu. Toyota hafif ticari araç pazarında payını arttırmak ve satış rakamlarında başarıya ulaşmak için yeni oyuncusu Toyota Proace City modelini sahaya sürdü. PSA grubu ile ortak üretilen yeni Toyota Proace City modelinin Passion X-Pack A/T versiyonunun özelliklerini, yakıt tüketimini ve fiyatını sizin için inceledik.

Toyota Proace City Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Toyota Proace City

Toyota Proace City Passion X-Pack A/T 1.5 litre dizel motor ve 8 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuluyor. 130 PS güç ve 300 NM tork üreten 1.5 litre dizel motor düşük yakıt tüketimiyle öne çıkıyor. 

Şehir içi kullanımda 4,7 litre ve şehir dışı kullanımda 4,1 litre yakıt tüketen Proace City karma kullanımda ortalama 4,3 litre yakıt tüketim değerine sahip. 

0-100 km hızlanmasını 11.1 saniyede tamamlayan Proace City maksimum 183 km hıza ulaşıyor. Verimliliği ön planda tutan araç tatmin edici performansıyla keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Passion X-Pack Donanımları ve Özellikleri 

Yeni Proace City konforlu ve modern iç yaşam alanıyla bir ticariden çok daha fazlasını sunuyor. Yenilikçi ve estetik bir iç mekana sahip olan araç konfor ve güvenlik donanımlarıyla yolcuların rahat etmesini sağlıyor.

Toyota Proace City

Ergonomik bir tasarıma sahip olan ön ve orta konsol gereksiz tuş kalabalığından arındırılmış. Sürücünün ihtiyaç duyabileceği bütün donanımların kontrolü sürücünün rahat kontrol edebileceği şekilde konumlandırılmış. 

Bagaj tavanına yerleştirilen saklama alanları eşyalarınızı düzenli ve rahat bir şekilde yerleştirmenizi sağlıyor. İç yaşam alanında tavan boyunca uzanan ambiyans aydınlatması aracın içini çok daha modern ve ferah bir görünüme kavuşturmuş. 

Yaya algılama özellikli çarpışma önleme sistemi, trafik işaretleri algılama sistemi, yorgunluk tespit sistemi ve şerit takip sistemi gibi donanımlar sürücünün ve tüm yolcuların güven içerisinde bir yolculuk deneyimlemelerini sağlıyor. 

Adaptif hız sabitleme sistemi öndeki araçlar ile mesafeyi koruyarak otomatik olarak hızınızı ayarlıyor. 30 km hız ile 180 km hız arasında devreye giren bu sistem önünüzdeki araçlar ile anlık mesafe ölçümü yaparak güvenli bir takip mesafesi ve yarı otonom sürüş deneyimi sunuyor.

8 inç dokunmatik multimedya ekranı, kablosu şarj ünitesi, elektronik park freni ve otomatik uzun far asistanı gibi donanımlar Passion X-Pack donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

Toyota Proace City Fiyat 

Toyota Proace Passion X-Pack A/T  275.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Proace City İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here