Volkswagen Caddy 2021 Style İnceleme

1
8166
Volkswagen Caddy 2021

Volkswagen Caddy 2021 yenilenen tasarımıyla çok daha modern ve yenilikçi bir görünüme kavuştu. Binek otomobil konforunda rahatlık sunan Volkswagen Caddy 2021 geniş iç mekanı ve yükleme alanıyla oldukça fonksiyonel özelliklere sahip. Yeni Volkswagen Caddy 2021 Style modelinin özelliklerini, donanımlarını ve performansını inceledik. 

Konfor ve Güvenlik Donanımları 

Volkswagen Caddy 2021

Yeni Caddy yeni nesil sürüş asistanları ve konfor donanımlarıyla oldukça rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunuyor. İç yaşam alanında kullanılan malzemelerin kalitesi Yeni Caddy’i rakiplerinden ayıran en belirgin özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Geniş ve ferah iç yaşam alanı, işlevsel eşya saklama gözleri ve teknolojik donanımları oldukça konforlu ve keyifli yolculuk deneyimi yaşatıyor. 

10.25 inç dijital gösterge ekranı ve 10 inç bilgi eğlence ekranı akıcı arayüzü ve görüntü kalitesiyle ön plana çıkıyor. Hızlı ve kolay kullanım deneyimi sunan dijital ekranlar gelişmiş bağlantı desteği ile mobil cihazlarınızı güvenle kullanabilmenizi sağlıyor. 

Volkswagen Caddy 2021

Adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, acil frenleme sistemi, arka çapraz manevra uyarısı, yorgunluk tespit sistemi, kör nokta algılama ve şerit değiştirme asistanı gibi gelişmiş güvenlik donanımları Style donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

Otomatik far asistanı, start stop sistemi, şerit takip asistanı, yokuş kalkış desteği, yağmur sensörü,  lastik basınç göstergesi, park sensörleri ve geri görüş kamerası çok daha rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Elektrikli ayarlanabilen bel desteğine sahip sürücü koltuğu sürücünün her koşulda rahat etmesini ve tamamen sürüşe odaklanmasını sağlıyor. Koltuk altlarında bulunan eşya saklama gözleri iç yaşam alanının verimli bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Ön koltukların arkasına konumlandırılan katlanır masalar ve bardak tutucuları arka bölümdeki yolcuların rahat etmesini sağlıyor.

 

Yük taşıma alanına konumlandırılan 4 adet yük kancası yüklerin doğru ve güvenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlıyor. 12 V soket ve katlanabilir bagaj bölmesi yük taşıma alanını çok daha fonksiyonel hale getiriyor. 

Opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan aracın iç yaşam alanını çok daha ferah hale getiriyor. 

Volkswagen Caddy 2021 Yakıt Tüketimi ve Performansı 

2.0 TDI motor 122 PS güç ve 320 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 11,4 saniyede tamamlayan Yeni Caddy maksimum 186 km hıza ulaşıyor. 

Şehir içi kullanımlarda 5,5 – 5,7 litre ve şehir dışı kullanımlarda 3,8 – 4,4 litre tüketim değerlerine sahip olan Yeni Caddy 2.0 TDI DSG karma kullanımda ortalama 4,4 – 4,9 litre yakıt tüketiyor. 

Volkswagen Caddy 2021 Fiyat 

Volkswagen Caddy 2021 2.0 TDI DSG modeli Style donanım paketiyle 295.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Yeni Caddy İlanları 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here