Renault Megane 2021 1.5 Blue DCI İnceleme 

1
9409
Renault Megane 2021

Renault Megane 2021 yeni özellikleri, donanımları ve yenilenen tasarımıyla  geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa sunuldu. Yeni nesil konfor ekipmanları ile çok daha konforlu bir sürüş deneyimi sunan yeni Renault Megane 2021 1.5 Blue DCI ICON modelinin yeni özelliklerini, performansını ve yakıt tüketimini sizin için inceledik.

Renault Megane 2021 1.5 Blue DCI Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Renault Megane düşük yakıt tüketim değerleri sayesinde uzun yıllardır en verimli ve ekonomik otomobiller arasında gösteriliyor. Mercedes-Benz gibi dünyaca ünlü premium markalarla işbirliği üzerine geliştirilen yeni nesil dizel motorlar sınıfında en verimli ve ekonomik motorlar arasında yer alıyor. 

Renault Megane 2021

 

1.5 Blue DCI motor 115 PS güç ve 260 NM tork değerlerine sahip. 7 ileri otomatik şanzıman ile birlikte sunulan Renault Megane 2021 1.5 Blue DCI ICON 0-100 km hızlanmasını 10,8 saniyede tamamlarken maksimum 197 km hıza ulaşıyor. 

Şehir içi kullanımda 4,6 litre ve şehir dışı kullanımda 3,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Megane karma kullanımda ortalama 4,1 litre yakıt tüketiyor. Düşük yakıt tüketimi ve tatmin edici performansıyla oldukça ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Yeni Megane Özellikleri 

Icon donanım paketinde birçok konfor donanımı standart olarak sunuluyor. Yeni nesil sürüş destek sistemleri ve teknolojik donanımlar sayesinde Yeni Megane çok daha güvenli ve konforlu hale geliyor.

Hız sabitleme sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, acil fren destek sistemi, geri görüş kamerası,  elektrikli park freni, çift bölgeli dijital klima, park sensörleri ve standart hava yastıklarına ek olarak yan ve perde hava yastıkları da Icon donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

C formunda yeni led ön farlar otomobilin ön yüzünü oldukça modern ve dinamik gösteriyor. Yeni led farlar yüksek görüş mesafesi sağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

EASY LINK 7’’ Multimedya sistemi Apple CarPlay, bluetooth ve usb desteği ile akıllı telefonlarınızı hızlı ve sorunsuz bir şekilde multimedya ekranına bağlamanızı sağlıyor. Dikey formda olan multimedya ekranı otomobilin iç mekanını çok daha teknolojik gösteriyor. 

Genel olarak rahat ve ferah bir iç yaşam alanına sahip olan Yeni Megane tüm yolcuların rahat etmesini ve yolculuktan keyif almasını sağlıyor. 

Renault Megane 2021 Fiyat Listesi

Renault Megane 2021 1.5 Blue DCI ICON modeli 403.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Yeni Megane İlanları 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here