Ticaretin Kangoo’su Yepyeni Haliyle Geliyor!

Ticari araç segmentinde üretim yapan markalar arasında rekabet gün geçtikçe artıyor. Markalar, yeni ürettiği ticari modelleri son teknoloji donanımlar ile süslüyor. Hal böyleyken oluşan rekabet çerçevesinde, ticari araçları otomobillerden ayırmak artık güç hale geldi. Özellikle araç kokpitleri için yapılan tasarımlarda, ticari araçların binek otomobillerden farkı neredeyse kalmadı. Üretilen araçların konfor seviyesi hemen hemen her segmentte yüksekte tutuluyor. Böyle bir ekosistemde, her yeni çıkan modelde kullanıcının beklentisi daha üstte oluyor. Renault tarafından yıllardır üretilen başarılı ticari model Kangoo da bu minvalde yenilenen modeller arasına girdi. Yeni Kangoo ile Renault ticari araç sektöründeki rekabeti kızıştıracak gibi gözüküyor. Yeni model, sunduğu özellikler ile rakipleri arasından sıyrılmayı hedefliyor.

yeni kangoo

Yeni Kangoo Çok İddialı!

Türkiye’de Fiat Doblo, Volkswagen Caddy, Peugeot Partner gibi rakipleri bulunan Yeni Kangoo’nun işi hiç de kolay gözükmüyor. Bu zorlu pazarda Yeni Kangoo tasarımı ve sunduğu özellikler ile öne çıkabilir. Yeni model, ön yüzünde konumlandırılan büyük ızgarası ve aynı şekilde büyük farları ile dikkat çekici gözüküyor. Ayrıca markanın tüm modellerinde kullanmaya başladığı C formundaki far tasarımı Kangoo modelinde de mevcut gözüküyor. Arka tasarımında ise dik konumlandırılmış stop farlar Kangoo’yu rakiplerinden ayıran özellikler arasında. Yeni Kangoo ile kullanıcıya farklı renk seçenekleri sunan Renault, bu hareketiyle yeni modeli, standart bir ticari araç olmaktan sıyırmış gibi gözüküyor. Kangoo’nun iç tasarımı da dışı kadar modern olmuş. Kokpite yerleştirilen multimedya ekranı, ticari bir araçta görmeye alışkın olmadığımız boyutlarda. İç hacim olarak da yeni modelin oldukça geniş tutulduğunu söyleyebiliriz.

yeni kangoo iç tasarım

Yeni Kangoo 2021’de Yollarda!

Renault’un efsane ticari modeli Kangoo yeni haliyle 2021 yılının bahar aylarında yollara çıkacak. Model, uzun ve kısa şasi olmak üzere iki farklı tipte üretilecek. Yeni model, 4 farklı versiyon tipi ile satışa sunulacak. Bunlar; Kangoo, Kangoo Van, Express ve Express Van. Baştan aşağı yenilenen Kangoo’nun Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ise merak konusu.

İkinci el satılık Renault Kangoo ilanları 

Tornado Projesi: Renault’dan Kırsalda Otonom Mobilite

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here