Volkswagen Golf 1.5 eTSI İnceleme 

0
5391
Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1.5 eTSI Mild Hybrid teknolojisiyle çok daha verimli ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. 100 km’de 0,4 litreye kadar yakıt tasarrufu sunan yeni 1,5 eTSI motor verimliliği ön planda tutuyor. Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150 PS R-Line modelinin fiyatını, özelliklerini ve yakıt tüketimini inceledik.

Performans ve Verimlilik Bir Arada 

Volkswagen Golf

150 PS güç ve 250 NM tork üreten yeni 1.5 eTSI motor mild hybrid teknolojisi ile daha verimli sürüş deneyimi sunuyor. 48V’luk Lithium-ion bataryadan güç alan Hybrid sistem 100 km’de 0,4 litreye kadar yakıt tasarrufu sağlıyor. Benzinli motorun çalışması esnasında ve frenleme sırasında kendini şarj eden bataryalar kalkışta ve ek güç ihtiyacı duyulduğunda devreye giriyor. 

Şehir içi kullanımda 5,7 – 6,3 ve şehir dışında 3,7 – 4,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Yeni Golf 1,5 eTSI karma kullanımda ortalama 4,5 – 5,3 litre yakıt tüketiyor. 

ACT ( Aktif Silindir Yönetimi ) özelliği dört silindirden ihtiyaç olmadığı zamanlarda ikisini devreden çıkararak verimliliği ön planda tutuyor. İhtiyaç halinde otomatik olarak ayarlanan silindirler %15’e kadar yakıt tasarrufu sağlıyor. 

Volkswagen Golf Özellikleri 

Volkswagen Golf R-Line sportif detaylarıyla oldukça dinamik ve atletik bir görünüme sahip. R-Line tamponlar ve ön ızgara ilk bakışta kendini belli ediyor. 

Volkswagen Golf

Yeni nesil led farlar yüksek aydınlatma gücüyle güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ön farlardan logoya kadar uzanan şerit halinde aydınlatmalar otomobilin çok daha modern görünmesini sağlıyor.

Otomobilin iç yaşam alanında R-Line logoları dikkat çekiyor. Koltuklarda ve direksiyonda bulunan logolar ve siyah tavan döşemesi otomobilin iç mekanını çok daha sportif hale getiriyor. 

Isıtmalı deri direksiyon ve ısıtmalı ön koltuklar soğuk havalarda sürücünün ve yolcunun rahat etmesini sağlıyor. Direksiyonda bulunan vites kulakçıkları sürücünün seri ve kolay şekilde vitesi kontrol etmesini sağlıyor. 

10 inç dijital gösterge ekranı ve 8,25 inç dokunmatik multimedya ekranı kokpitin modern ve teknolojik görünmesini sağlıyor. Yüksek görüntü kalitesine sahip bu ekranlar farklı grafik seçenekleri ile kişiselleştirilebiliyor. Akıllı telefon bağlantı desteği bulunan multimedya sistemi telefonunuzu kısa sürede bağlamanızı ve güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. 

Yokuş kalkış desteği, anahtarsız giriş ve çalıştırma, hız sabitleyici, 3 bölgeli otomatik klima, otomatik far asistanı, çarpışma önleme freni, kör nokta uyarı sistemi, yorgunluk tespit sistemi ve elektronik dinamik diferansiyel kilidi R-Line donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

Panoramik cam tavan, navigasyon yazılımı, yarı otonom sürüş asistanı ve Harman Kardon ses sistemi gibi donanımlar opsiyonel olarak sunuluyor. 

Volkswagen Golf Fiyat

Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150 PS R-Line sıfır kilometre fiyatı 481.030 TL’den başlıyor. 

Yeni Golf İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here