Toyota Corolla 2021 1.5 Passion X Pack Multidrive S 

0
8001
Yeni Toyota Corolla

Toyota Corolla 2021 modern ve yenilikçi tasarımıyla öne çıkıyor. Önceki nesillerine göre çok daha dinamik ve sportif görünen Toyota Corolla 2021 yeni özellikleriyle oldukça konforlu ve rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Toyota Corolla 2021 1.5 Passion X-Pack Multidrive S modelinin fiyatını, yakıt tüketimini ve özelliklerini sizin için inceledik.

Toyota Corolla 2021 1.5 Passion Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Toyota Corolla 2021

Yeni Corolla 1.5 litre benzinli motoruyla verimliliği ön planda tutuyor. 123 PS güç ve 153 NM tork üreten üç silindirli benzinli motor 6 ileri manuel ve Multidrive S otomatik şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor.

0-100 km hızlanmasını 12,1 saniyede tamamlayan 1.5 Multidrive S versiyonu maksimum 190 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,7 – 7,1 litre ve şehir dışı kullanımda 4,6 – 5,0 litre tüketim değerlerine sahip olan Toyota Corolla 1.5 Multidrive S karma kullanımda ortalama 5,4 – 5,8 litre yakıt tüketiyor.

Toyota Corolla 2021 1.5 Passion X-Pack Multidrive S Donanımları

Toyota Corolla 2021

Otomobilin bilgi ve eğlence sistemi bir önceki nesillere göre çok daha gelişmiş ve fonksiyonel hale getirilmiş. 3 boyut efektli 7 inç TFT ekranlı gösterge ve 8 inç Toyota Touch  multimedya sistemi oldukça keyifli ve kolay kullanım deneyimi sunuyor. Bluetooth bağlantısı, akıllı telefon entegrasyonu, USB girişi ve kablosuz şarj ünitesi cep telefonlarınızı kolay ve güvenli bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. 

Çift bölgeli otomatik klima, ön cama yansıtılan renkli gösterge ekranı, elektrikli bel destekli sürücü koltuğu, akıllı çalıştırma sistemi, ambiyans aydınlatma sistemi ve otomatik kararan dikiz aynası Passion X-Pack donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

Passion X-Pack donanım paketi sürüş asistanları ve güvenlik özellikleriyle üst seviyede konfor ve güvenlik sunuyor. 

Adaptif hız sabitleme sistemi, akıllı şerit takip sistemi, yaya koruma ve çarpışma önleme sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, denge kontrol sistemi, kör nokta uyarı sistemi, park sensörleri, geri manevra uyarı sistemi ve uzun far asistanı Passion X-Pack donanım paketinde standart olarak sunuluyor. 

17 inç alüminyum alaşımlı jantlar, karartılmış camlar, led farlar, sunroof ve krom detaylar bu donanım paketinde standart olarak geliyor. 

Yeni Corolla Fiyatları 

Yeni Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S  351.550 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Corolla İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here