2021 Dodge Challenger Efsane Altın Rengini Geri Getiriyor

0
2763

Dodge Challenger, Amerikan otomobil üreticisi Dodge tarafından üretilen üç farklı nesil otomobildir. Aynı zamanda Amerikan otomobillerinin temsilcilerinden de birisidir. Filmlerde sık sık karşılaştığımız efsane model şimdi de müthiş rengi ile geliyor. 2021 Dodge Challenger sınırlı sayıda altın rengi ile de satışa sunulacak.

 

2021 Dodge Challenger Efsane Sarı

Dodge Challenger 2020 Sarı modeli çok sevildi. Dodge biraz farklı ambalaj seçenekleriyle 2021 için rengi geri getiriyor. Altın boya geçen yıl ilk kez 50. Yıl özel seçenekleri ile birlikte sunuldu. Yeterince insan ilgi çekici altın rengi satın almış olmalı ki, FCA efsane sarı rengini 2021 için geri getirmeye karar verdi. Bu yıl da bazı farklı modellerde efsane sarı rengini belirleyebilme imkanı tanınacak. 2020 için iki Hellcat modelinde de bu rengin seçilme seçeneği mevcut değildi. Ancak artık efsane sarı rengi hem standart SRT Hellcat hem de SRT Hellcat Redeye modelinde seçilme imkanı tanınacak.

Daha Ucuza Efsane Sarı İmkanı Da Geliyor

Efsane sarı rengine sahip bir Challenger’ı daha uygun fiyata almak istiyorsanız, Dodge ayrıca Challenger T / A ve T / A 392 modellerinde de efsane sarı boyasını sunuyor. Siyah kaput rengi ile beraber gelen bir renk. Evet, yani siyah-altın temasına sahip bir renk seçenceği. Görünüm, mevcut her süslemede muhteşem duruyor. Normalde renk seçenekleri ücretsiz olarak sunulsa da efsane sarı rengi özel bir üretim olarak görülmektedir. Bu sebeple de efsane sarı rengine sahip bir Dodge Challenger sahibi olmak istiyorsanız 3.495 ABD Dolarını gözden çıkarmanız gerekmektedir. Dodge, efsane sarı boyasıyla 2021 Dodge Challenger için bayi siparişlerinin artık açık olduğunu söyledi ve resmen bu renk seçeneği sunmuş oldu. Ancak tabiki bunun bir ön sipariş olduğunu unutmamalı. İlk teslimatların 2021 başlarında olması bekleniyor. 

2021 Dodge Challenger

50. Yılında Neler Olmuştu

Dodge markası Challenger modelinin 50. yılının şerefine özel bir model seçenekleri ortaya çıkarmıştı. Özel altın rengini ilk 50. yıl model seçenekleri arasında belirli fiyat farkları ile sunmuştu. Özel seri; elle boyanmış saten siyahı kaput, siyah kaplı tavan ve bagaj kapağı, modele özgü çamurluk armaları, Challenger 50. Yıl ızgarası, Altın sarısı kaplamalı spoyler armaları, LED aydınlatmalı 50 logoları ile ışıklandırılmış farlar, saten siyah yakıt kapağı gibi birçok özellikle beraber gelmişti.

2021 Dodge Challenger

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here