Avustralya İçin Özel Üretilen Porsche 911 GT3… Porsche 911 GT3’ü sevenler ve Avustralyalı GT3’ü sevenler olmak üzere iki farklı insan grubu için harika bir haberimiz var. Avustralyalılar için özel olarak tasarlanan ve farklı özelliklere sahip olan Porsche 911 GT3, gün yüzüne çıktı. Avustralya Sürümü olan Porsche 911 GT3, diğer ülkelerdeki tüm GT3’lerden ayıran benzersiz özelliklere sahiptir ve 350.000 dolarlık fiyatıyla efsanevi bir spor otomobil olarak karşımıza çıkıyor.

Benzersiz bir renkte karşımıza çıkan Porsche 911 GT3 modeli, diğer ülkelerdeki benzer marka modellerin çok daha üzerinde bir performans ve etkili tasarımıyla karşımıza çıktı. Fish Silver Grey Metallic rengine sahip olan Avustralyalı Porsche 911 GT, diğer ülkelerde olmayan ve özel rengiyle oldukça havalı duruyor. Alman otomotiv üreticileri, 70 yıl önce Avustralya kıyılarına ilk vardıkları zaman ilk Porsche 356’lardan birinde Türkçesini Balık Gümüş Grisi rengi olarak çevirebileceğimiz rengi kullandılar. Bu renk, Avustralyalılar ve Alman otomotiv üreticisi için oldukça özeldi.

Yeni Porsche 911 GT3 Avustralya Sürümü Avustralya İçin Özel Üretilen Porsche 911 GT3

Yeni Porsche 911 GT3 Avustralya sürümü, doğal olarak sadece Avustralyalılar için satışa sunulacak. Porsche’nin Avustralya’ya girişinin 70. yıl dönümünü kutlamasına farklı bir bakış açısı ve renk katan yeni Porsche 911 GT3 Avustralya sürümü, oldukça iddialı bir şekilde sunulacak. Ayrıca Avustralya pazarına yönelik olduğu için direksiyon simidi sağ tarafta olacak.

350.000 dolara Satılan Porsche 911 GT Avustralya Sürümündeki Farklılıklar Nelerdir?

Başlangıç ​​olarak, araç Touring Paketi (992) ile 911 GT3’ü temel almaktadır. Bu nedenle bu pakette zaten sunulan her şeyi temel olarak alacaksınız. Buna ek olarak GT3’te veya üzerinde bulunan her şey dahildir. Eskiden süper otomobil performans seviyeleri olan 4 litrelik düz altı silindirli motor: 500hp’den fazla 300 km/s hız ve 3,9 saniyede 0’dan 100 kilometre hıza ulaşmaktadır. Ancak bu süreler ve güç konusu en yüksek Touring Paketi ile daha da yüksek olacak. Ayrıca Touring paketindeki kanat tasarımı aracı, diğer Porsche 911 GT3’lerden ayırmaktadır.

Avustralya Sürümü Porsche Birçok Farklı Avantaja Sahip Avustralya İçin Özel Üretilen Porsche 911 GT3

Avustralya Sürümü, Touring Paketine ek olarak, Porsche’ye göre çok sayıda özelleştirilmiş kit ve benzersiz süslemeler sunmakta. Koltuklar, belki de Volkswagen Golf GTI’nin koltuk tasarımına belli belirsiz tanıdık gelen Madraskaro kontrol tasarımıyla harika görünüyor. Jantlar, bordürleri otomobil gövdesiyle aynı renkte olan Darksilver rengindedir. B sütunlarında Avustralya bayrağı ve gümüş baskılı 70 Years Porsche Australia Edition ile rozetler olacaktır. Ayrıca araca eklenen özelliklerin tam listesi için Avustralya Sürümü hakkında Porsche Basın Sayfasına göz atabilirsiniz. Avustralya için tasarlanan ve geliştirilen bu araçta birçok ekstra ve benzersiz dokunuş var.

Tasarım her zaman olduğu gibi özneldir. Touring Paketi donanımlı GT3’lerde olduğu gibi daha sade tasarımıyla harika görünüyor ve muhtemelen müşterilerini önümüzdeki yıllarda çok mutlu edecek.

Araba Sahibi Olmanın Çok Kolay Olduğu Ülke: Avustralya

Araba sahibi olmak, hem iş hem de bireysel kullanım için önemli bir ihtiyaç ve hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Ayrıca günümüzde araç sahibi olmak ihtiyaç ve gerekliliktir. Ülkelerdeki vergi sistemleri, teşvikler ve döviz kurlarındaki hareketlilikler, araç sahibi olma kolaylığını etkilemektedir. Özellikle Türkiye’de araç sahibi olmak oldukça zordur. Ayrıca araç sahibi olma durumu gittikçe daha da zorlaşmaktadır. Avustralya’da sıradan bir işte çalışan bir vatandaş, yıllık maaşın yalnızca %49,48’i ile istediği aracın sahibi olabilmektedir. Bu durum oldukça kolay ve hızlı gerçekleşmektedir. Türkiye’de araç sahibi olmak isteyen bir kişi, sıradan bir araba alabilmek için  yıllık gelirin %652.29’una ihtiyaç duymaktadır. Bu yüzden Türkiye’de araç sahibi olmak gittikçe imkansız hale gelmektedir. Araştırmalara göre Türkiye’de araç sahibi olmak Avustralya’ya göre 13 kat daha fazla zor ve pahalı.

Avustralya’da araba sahibi olmak oldukça kolaydır. Bu yüzden bütün otomotiv üreticileri, Avustralya pazarına önem vermektedir. Satış konusunda oldukça önemli olan Avustralya için üretilen özel seriler, diğer ülkelerdeki insanların ulaşamayacağı kadar güzel ve özel olarak satışa sunulmaktadır. Özellikle Avustralya serileri, daha farklı tasarım, güç ve özelliklere sahiptir. Avustralya’daki insanların yaşamları, hobileri ve ihtiyaçlarının araştırılmaktadır. Daha sonra bu araştırmalar sayesinde en iyi ve ihtiyaca uygun araç modelleri, insanların huzuruna sunulmaktadır. “Avustralya İçin Özel Üretilen Porsche 911 GT3” adlı içeriğimizden de anlayabileceğimiz üzere Porsche Avustralyalıları oldukça fazla önemsemektedir.

İkinci El Güncel Porsche İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here