Vauxhall’ın aile arabası serisinin baş aktörü Country Tourer , 2013’te piyasaya sürüldü. Bu model yalnızca bir station wagon olarak mevcuttur. Volkswagen Passat Alltrack , Skoda Octavia Scout ve Audi A4 Allroad’a rakiptir. Tüm Country Tourer modelleri dört tekerlekten çekişlidir ve 2.0 litrelik tek ve BiTurbo CDTi dizel motor seçenekleriyle satıldı.

Sekiz inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve FlexRide uyarlanabilir amortisörler dahil olmak üzere tüm modeller standart olarak çok iyi donatılmıştır ve fiyatlar rakiplerine karşı rekabetçidir.

Country Tourer motor seçenekleri, performans ve sürüş

Çoğu alıcı, aracın 1.757 kg ağırlığının üstesinden gelmeye yardımcı olmak için 350 Nm torka sahip olan düşük güçlü dizeli tercih edecek. Altı ileri manuel şanzıman, Passat Alltrack’in iddia ettiği yakıt ekonomisi rakamlarının altını çizmesine yardımcı olacak uzun oranlara sahiptir.

Üst düzey BiTurbo motor, ayağınızı gaza koyduğunuzda gözle görülür şekilde güç sağlıyor.

Country Tourer’ın standart FlexRide uyarlanabilir amortisörleri size Spor, Normal ve Tur modları arasında seçim yapma imkanı sunar. Bununla birlikte, tüm bunlar gereksiz bir ekleme gibi görünüyor, çünkü daha sert Sport ayarı Country Tourer’ın konforuna uymuyor.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Insignia yakışıklı bir aile arabasıdır. Yuvarlak burun 2013’ün sonlarında daha geniş bir ızgara ve yeni ışıklarla yenilenirken, yük taşıyıcısının uzatılmış tavan çizgisi yuvarlatılmış arka uca sorunsuz bir şekilde geri akıyor.

Country Tourer, bir crossover station’ı öne çıkaran eklentilere sahiptir. Yeni başlayanlar için yerden 20 mm ekstra yükseklik var. Ayrıca, siyah tamponlar ve tekerlek yuvası uzantılarının yanı sıra ön ve arkadaki gümüş koruma plakaları sağlam bir görünüm verir. Ancak arazi çizilmelere karşı savaşmak için tasarlanmamışlardır. Ek olarak, Country Tourer özel iki tonlu jantlara sahiptir. TFT gösterge paneli net bir ekrana sahip ve modern görünüyor. Nav modelleri, net grafiklere sahip, kullanımı kolay sekiz inç dokunmatik ekrana sahiptir.

Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

Insignia, rakibi Volkswagen Passat Alltrack’ten daha küçük bir bagaja sahip, 540 litrelik, koltuklar katlandığında 1.530 litre alana sahiptir. Kapaklı bagaj kapağı, sürücü kapısındaki bir anahtar aracılığıyla iki aşamada elektrikle çalışır.

Otomobil ayrıca, doldurmalar arasında makul bir aralık sağlayan 70 litrelik iyi bir yakıt deposuna sahiptir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here