Vauxhall Adam (2012 – 2019) İncelemesi

Vauxhall Adam, farklı görünümleri ve çok çeşitli opsiyon seçenekleriyle alıcıların dikkatini çekiyor

Bununla birlikte, şehir içi sürüş söz konusu olduğunda bariz faydalar sağlamaktadır. Ön tarafta bolca yer var, ancak arkada oturan yolcular için bunları söylemek zor. Vauxhall Adam’ın arka kısmında bir MINI’de olduğundan daha az yer var. oldukça küçük bir bagajı bulunmakta. Arabanın yük kapasitesi yalnızca 170 litredir. bu nedenle potansiyel alıcılar çok fazla eşya sığdırmayı beklememelidir.

adam

Serinin en iyisi Vauxall Adam S, harika bir şasiye sahiptir, ancak 18 inç alaşım jantlarla donatıldığından, konforlu bir sürüşten yoksundur. Adam Slam’deki daha sert spor süspansiyon ve 17 inçlik büyük jantların birleşimi sürüş konforunu olumsuz etkiliyor. Daha yumuşak yayları ve daha küçük 16 inçlik jantları ile Adam Jam ve Glam, Türkiye’nin kötü bakımsız yollarına çok daha uygundur. Adam Rocks ve Adam Rocks Air, daha uzun seyahat süspansiyonu anlamına gelen sürüş yüksekliğindeki 15 mm artışla, serideki en konforlu sürüşü sunar.

adam

Teknik Özellikleri

Direksiyon başında eğlence önceliğinizse, performans odaklı Vauxhall Adam S size en çok hitap edecek. 148 beygirlik 1.4 litrelik turbo motor kullanıyor. Sürmesi çekici bir araba için hızlıdır.  2019’daki üretimin sonuna doğru, bu motor yelpazesi yalnızca bire indirildi. Atmosferik 1,2 litrelik 16 valfli dört silindirli bir motora sahiptir. 5.600rpm’de 69bhp ve 4.000rpm’de 115Nm tork sağlar. Bu da oldukça yavaş bir 14.9 saniyelik 0-100kmh süresine neden olur.

adam

Dış cephede olduğu gibi, kişiselleştirme söz konusu olduğunda sınır yoktur. Aralarından seçim yapabileceğiniz 18 koltuk rengi, 20’den fazla döşeme rengi ve gece gökyüzü hissi yaratmak için 64 LED kullanan bir ‘yıldız ışığı’ versiyonu da dahil olmak üzere beş tavan kaplaması seçeneği vardır.

Air -con’un yanı sıra, Jam modellerinde USB ve aux-in bağlantısı olan bir CD stereo ve deri direksiyon simidine monte edilmiş kontroller ve ayrıca Bluetooth bulunur. Ayrıca hız sabitleyici ve bir yol bilgisayarı, ayrıca ESP, ABS, bir lastik basıncı izleme sistemi, altı hava yastığı, 16 inç alaşımlar ve gündüz farları da var.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here