toyota corolla hybrid

2021 Toyota Corolla Hybrid modelinde yapılan indirim dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yılda bildiğiniz gibi hem sıfır kilometre araçlarda hem de ikinci el araçlarda ciddi anlamda bir yükseliş yaşanmıştı. Bu konuda çok farklı nedenlerin olduğu bilinse de genelde yapılan zamlar ve artış şişirme politikası nedeniyle bu hale gelmiştir.

Yıl sonu itibariyle ikinci el araçlara ve sıfır araçlara talebin ciddi anlamda azalmasının ardından fiyatların aşağı seyre geçtiği görülüyordu. Birçok otomobil firması sıfır araç siparişi verenlerin çok uzun bir zaman beklemesi gerektiğini söylüyordu. Ancak siparişlerin bir anda kesilmesinin ardından işler tersine döndü ve sıfır araç firmaları tarafından kampanyalar yapılmaya devam ediyor.

2021 Toyota Corolla Hybrit Araçlarında Ciddi İndirimler

2021 Toyota Corolla Hybrid ülkemizde en çok satılan yarı elektrikli araçlar arasında ilk sırada geliyor. Sektörün bu yönde bir değişim yaşaması beklendiği günümüzde bu anlamda ciddi bir indirim yapılması piyasayı yakından takip edenleri şaşkına çeviriyor. ÖTV teşvikli olan yapılan bu indirimde rakamın bu kadar aşağıya gelmesi olayların nereye gideceğinin de merak edilmesine neden oluyor.

Corolla Hibrit Modelinin İndirimden Önceki Fiyatı:

  • Corolla Hibrit Passion X-Pack e-CVT: 493.400 TL
  • Corolla Hibrit Flame X-Pack e-CVT: 454.300 TL
  • Corolla Hibrit Flame e-CVT : 441.700 TL

Corolla Hibrit İndirimden Sonra ki Fiyatları

  • Corolla Hibrit Passion X-Pack e-CVT: 378.900 TL
  • Corolla Hibrit Flame X-Pack e-CVT: 348.900 TL
  • Corolla Hibrit Flame e-CVT : 339.250 TL

Üç farklı donanım paketiyle satılan araçta yapılan indirimler sırayla 114.500 TL, 105.400 TL ve 102.450 TL olarak satış fiyatlarına yansıdı.

Tabi bu indirim belirli bir süreliğine sunuluyor. Ancak çok ciddi anlamda yapılan bu indirim sonrasında insanların sıfır veya ikinci el araç alımı için çok acele etmeyecekleri anlamına geldiğini de söylememiz doğru bir yorum olacaktır. Dünyanın en çok araç satan firmalarından birisi olan Toyota tarafından ülkemizde yapılan bu indirim diğer firmalarında yakın zamanda indirim yapacağı anlamını taşıdığını söylemek doğru olabilir. O nedenle araç alırken acele etmemenizde fayda var.

2. El Toyota Corolla İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here