Nissan Z ve Toyota Supra Karşı Karşıya

0
1292

Nissan Z ve Toyota Supra modelleri drag yarışında karşı karşıya geldi. Dijital içerik paylaşım sitesi YouTube’de bir yayıncı tarafından Nissan Z ve Toyota Supra modellerinin drag yarışı gerçekleştirildi. Altı silindirli motorlara ve otomatik şanzımanlara sahip bu iki model kozlarını paylaştı. Peki sizce kazanan kim oldu? Bunu merak ediyorsanız hemen detaylarla devam edelim.

Nissan Z ve Toyota Supra Modellerinin Kaput Altında Neler Vardı?

Bu ikilinin yarışı oldukça heyecan verici anlara sahne oldu. Birçoğumuz yarışı izlerken kazanmasını istediğimiz otomobili seçtik ve ona desteklerimizi ilettik. Fakat bu müthiş yarışa geçmeden önce ilk olarak Nissan Z ve Toyota Supra modellerinin kaputlarının altı hakkında biraz bilgi verelim. Sonrasında ise siz değerli okuyucularımızı yarış videosu ile baş başa bırakalım. Yeni Nissan Z, 405 beygir güce ve 475 Nm torka sahip 3.0 litrelik çift turbo V6 motoru ile geliyor. Ayrıca model, tam dokuz adet ileri vitese sahip bir şanzımana da sahip. Fakat normalde Nissan, bu modeli altı ileri manuel şanzıman ile de opsiyonel olarak satışa sunuyor. Neyse lafı çok karıştırmadan devam edelim. Nissan Z, bu yarış için 19 inç Bridgestone Potenza S007 lastikleri kullanıyor.

Nissan Z ve Toyota Supra drag yarışı

Şimdi ise geçelim Toyota Supra modeline. Model, 386 beygir güç ve 499 Nm tork üretebilen 3.0 litrelik turboşarjlı sıralı motora sahip. Ayrıca bu motor, sekiz ileri otomatik şanzıman güç aktarma organı ile adapte edilmiş. Ayrıca Supra da tıpkı Nissan Z gibi altı ileri manuel opsiyonuna sahip. Yine konuyu dağıtmadan modelin yarış için 19 inç Michelin Pilot Super Sport lastiklerine sahip olduğunu söyleyelim.

 

Satılık Tüm Nissan Modellerini İnceleyin⇒

Satılık Tüm Toyota Modellerini İnceleyin⇒

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here