Range Rover Velar, kaygan şekli ve çarpıcı iç mekanıyla onu son derece cazip kılıyor. İyi  motor seçenekleri var, ancak dar arka koltuk alanı ve yüksek liste fiyatlarını güzelliklerini gölgede bırakıyor. Fakat, stil ve modanın ucuza geldiğini kim söyledi?

Velar adı, Range Rover prototiplerini gizlemek için takma ad olarak 1960’lardan beri kullandığı isimdir. Bu nedenle, yeni Velar muhtemelen Range Rover serisindeki en eski ismi taşıyor.

velar

Yeni bir tasarım dili ve eğimli bir tavan çizgisi ile serinin geri kalanına kıyasla daha bireysel bir şekile sahip. 21 veya 22 inç jantlar kabine küçük şok dalgaları gönderebildiğinden, sürüş küçük tekerleklerle daha da konforlu hale getirilirebilir. Bununla birlikte, Velar en iyi büyük tekerleklerde görünür, bu nedenle çoğu insan yolda iyi görünmek için az miktarda rahatsızlığa katlanacaktır.

velar

Velar serisindeki en sportif araç SV Autobiography Dynamic Edition’dır. 5.0 litrelik V8, muazzam performans sunarken, yükseltilmiş havalı süspansiyon ve frenler, virajlarda sağlam ve güven verici bir his vermeye yardımcı olur. Bu, yarış dışı bir spor SUV’den ziyade hızlı ve yetenekli bir lüks otomobil ve yüksek hızlı seyir için mükemmel bir arkadaştır. İyi yol tutuşu yapıyor ve standart olarak dört mevsim lastikleriyle her Range Rover’ın sahip olması gereken arazi yeteneklerini koruyor.

Motorlar

Velar, Jaguar Land Rover’ın West Midlands’deki yeni Wolverhampton fabrikasında inşa edilen en yeni 2.0 litrelik benzinli ve dizel motorlarıyla birlikte sunuluyor. 296bhp P300, 0-62mph’den 6,2 saniyede çıkması ve hızlandıkça nispeten sessiz bir ses çıkarmasıyla iyi bir performans sunuyor.

Range Rover Velar’ın öne çıkan özelliklerinden biri iç mekanıdır. Minimalist iç tasarımıyla Range Rover iç tasarımlarının yeni dalgasını sergiliyor. Dördüncü nesil Range Rover’ın 2012’de piyasaya sürülmesinden bu yana, sonraki tüm modeller güzel bir şekilde yapılmış ve zevkli bir şekilde tasarlanmış iç mekanlara sahipti, ancak Velar, bir Land Rover’da görmediğimiz bir teknoloji ve dokunsallık seviyesi ile her şeyi bir çentik üzerinde hareket ettiriyor.

velar

Geleceği gösteren sadece iç mekan değil; En yeni Range Rover Evoque’da benzer farları, ızgarayı ve açılır kapı kollarını görebilirsiniz ve bu, devam etmesi muhtemel bir stil trendi.

Velar uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Range Rover Velar’ın en çarpıcı özelliklerinden biri iç mekanıdır. Sadece minimalist ve zarif bir tasarım değil, aynı zamanda Land Rover’dan daha önce görmediğimiz teknolojiye odaklanıyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here