X2, BMW’nin SUV serisine eklediği ilginç bir SUV’dir. Bu stil odaklı crossover, rakiplere kıyasla yüksek değildir, bu yüzden sürmesi eğlenceli olsa da, bu tür bir otomobilde pek çok alıcının sevdiği hakim sürüş pozisyonundan yoksundur.

İç mekan, BMW’den beklediğimiz türden kalite sunuyor. Ancak yine, bazı rakipleri kadar pratik değildir. Alan sizin için bir öncelikse, o zaman daha geniş olan ve daha ucuz olan X1 sizin için daha mantıklı olucaktır.

x2

X5 1999’da piyasaya çıktığından beri BMW, SUV sektöründe önemli bir oyuncu olmuştur. BMW X2 2018’de satışa çıktı ve adından da anlaşılacağı gibi X1 ve X3 modelleri arasındaki aralıkta bir boşluğu dolduruyor. Diğer çift sayılı X modelleri gibi, X2 daha sportif bir görünüm için bazı pratiklikten ödün veriyor.

X2 mekanik olarak X1 ile aynıdır. X2’nin arkadan çekiş seçeneği olmadan önden veya dört tekerlekten çekişli olarak satılıyor. Bu, BMW meraklıları için yabancı olabilir. Gerçekte, X2, boyutu ve sürüş yüksekliği açısından bir SUV ile hatchback arasında bir yere düşüyor.

x2

Sportif görünümlü, coupe’den ilham alan bir SUV olan BMW X2’nin eğlenceli bir sürüş deneyimi sunması gerekiyordu. Bu nedenle BMW, belirli bir X2 karakterini denemek ve ortaya çıkarmak için X1 tabanlı mimariyi geliştirmek için bolca zaman ve para harcadı.

İsteğe bağlı Elektronik Süspansiyon Kontrolü, Konfor modu seçildiğinde bile, daha düşük bir hızda seyahat ederken uygar bir deneyim olsa da, hızlı sürüşte güzel bir şekilde sarsıntıları giderir. M Sport modelleri de 19 inçlik jantlar bulunuyor, düşük profilli lastikler daha sert yüzeylerde sürüş kalitesini daha da engelliyor.

x2

Otomobilin dış tasarımı, X serisindeki diğer tüm arabalardan oldukça farklı olsa da, iç mekan çok daha basit. Düzgün bir orta panel, en kaliteli malzemeler ve dijitalleştirilmiş bir gösterge paneli ile hemen tanıdık geliyor. BMW’nin dijital enstrümanlarının Audi’nin Sanal Kokpit sisteminden oldukça farklı olduğu unutulmamalıdır , ancak bunlar geleneksel binnacle’ların tamamen bilgisayarlı versiyonlarıdır.

X2 Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Tüm X2 modelleri, BMW’nin ticari markası döner iDrive kadranı ile de çalıştırılabilen, uydu navigasyonlu 8,8 inç bir bilgi-eğlence sistemine sahip. Bu nedenle kurulum, bilgi-eğlence sisteminin hareket halindeyken kullanımını kolaylaştıran rotor düğmesi ile her iki dünyanın da en iyisini sunar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here