2020 Audi Q5 İncelemesi

2020 Audi Q5, artık şasi parçalarını hem kendisinden daha büyük olan Q7 hem de çok beğenilen Audi A4 ile paylaşıyor. Ayrıca Q5, son derece iyi tasarlanmış bir kabin ve her otomobilde bulunmayan multi-medya paketleri, gelişmiş güvenlik teknolojisi ve yüksek teknoloji ekipmanlarıyla rakiplerinin önüne geçti.

2020 Audi q5

2.0 litrelik dizel motor, hızlı bir SUV isteyenler için iyi bir seçim olacaktır. 2.0 litrelik benzinli motor, bol miktarda güçle fena bir seçim değildir. 2020 Audi Q5, güvenli, sakin ve sürüşü rahat olmaya odaklandı. Rahatsız hissettirmese de sürüş kalitesi açısından Mercedes GLC ile eşleşemez.  Off-road hüneri açısından tam olarak bir Land Rover Discovery Sport değil, ancak çoğu durum için yeterince yetenekli. Bu durum, özellikle havalı süspansiyon opsiyonu aldıysanız geçerlidir. Çünkü kayalar ve çamur üzerinde sürüş yüksekliğini en üst düzeye çıkarmak için arabayı yukarı kaldırabilir.

Q5, 2020’deki makyajda, halihazırda klas olan dış cepheye yalnızca birkaç küçük değişiklik sundu. Bunlar arasında yeni LED farlar, yeniden şekillendirilmiş bir radyatör ızgarası ve daha büyük hava girişlerine sahip yeniden tasarlanmış bir ön tampon bulunuyordu.

2020 Audi q5

Audi ayrıca revize edilmiş Q5 için birkaç donanım özelliğine sahiptir. Örneğin, Sport modeli bir krom ızgara çerçevesi ve gümüş koruma plakaları ile birlikte gelirken, S line varyantı bal peteği ızgarası ve arka difüzör için krom şerit içerir. Audi ayrıca Q5’in renk paletine (District Green ve Ultra Blue) bir çift yeni boya ekledi. 18 ila 21 inç jantlar ve dokuz boya rengi arasından seçim yapabilirsiniz.

İçeride, Q5 çok benzer bir tasarım kullanarak A4’te gördüğümüz gösterge paneli mimarisini temel alıyor, ancak daha yüksek kaliteli malzemeler içeriyor. Hoş olmayan plastikler bulmaya başlamadan önce etrafı iyice karıştırmanız gerekecek; görünür veya düzenli olarak dokunulan her şey mükemmel görünür ve hissedilir.

2020 Audi q5

Gösterge paneline yeni bir 10.1 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranı hakimken, önceki Q5’in orta konsol döner kontrol düğmesi bir saklama bölmesiyle değiştirildi.

Q5 Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

2020 Audi q5

Audi’nin MMI bilgi-eğlence sistemi piyasadaki en iyilerden biridir. Q5 kesinlikle pek çok eğlence özelliğine sahiptir. Üretici, kurulumun önceki modele göre 10 kat daha fazla bilgi işlem gücüne sahip olduğunu iddia ederken, gösterge panelinin üzerine yerleştirilmiş daha büyük bir 10,1 inç dokunmatik ekrana dayanıyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here