Mercedes GLA artık daha pratiktir, gelişmiş sürücü destek teknolojisi sunar ve seyahat etmek için rahat bir seçenektir. Geliştirilmiş malzeme kalitesiyle birlikte güçlü bir benzinli, dizel ve plug-in hibrit güç aktarma organları yelpazesi eklediğinizde, GLA gözle görülür bir şekilde yenilenmiş oldu. Bu bariz artı noktalara rağmen, olumsuz tarafı, GLA’nın rakiplerine kıyasla pahalı olmasıdır. Bununla birlikte, küçük, premium bir SUV arayan aileler için gerçek bir seçenek olmaya devam ediyor.

GLA Motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

GLA’nın motor yelpazesi, üç benzin ünitesi, iki dizel ve aralarından seçim yapabileceğiniz tek bir benzinli plug-in hibrit ile oldukça basittir. Hem giriş seviyesi GLA 180 hem de daha pahalı 200 versiyonları, sırasıyla 134 beygir ve 161 beygir gücündedir. Ve 1.3 litrelik benzinli motor kullanıyor. Baz araba, 0-62mph’lik bir 9.6s’lik bir çizgi ve 124mph’lik bir maksimum hız sunabiliyor. Bu muhtemelen çoğu zevke göre fazlasıyla yeterli performanstır.

Bununla birlikte, menzili yukarı taşımak ekstra baharat katıyor. GLA 200, 130 mil / saat maksimum hıza çıkmadan önce 180’in sprint süresinden neredeyse tam bir saniye kısıyor. GLA 250 2.0-litre benzinli varyant, AMG varyantlarının altındaki aralıktaki en hızlı otomobildir. Güçlü bir 221bhp ile, 6.9s’de 0-62mph yapabiliyor ve 149mph’de zirveye çıkıyor.

Birinci nesil GLA, en iyi görünen küçük SUV olma hedefini gerçekten yakalayamadı ve müşterilerin arzuladığı önemli stil anlayışını, özellikle de birinci sınıf bir markadan kaçırıyordu. Yenilenen otomobil, kaliteli malzemeler içeren iç mekanı ve yeni bir dijital ortama odaklanmasıyla çok daha fazla çekicilik sunuyor. Mercedes-AMG performans modellerinin dışında müşteriler, 250 e plug-in hibrid için ayrı Exclusive donanım hatları ile altı çekirdek trim seviyesi seçeneğine sahiptir.

Giriş seviyesi Spor versiyonları arasında 18 inç alaşım jantlar, LED farlar, geri görüş kamerası ve 7 inç dokunmatik ekran bulunur. Sport Executive donanımı, 10,25 inç dokunmatik ekran, akıllı telefon entegrasyonu ve kablosuz şarj dahil olmak üzere mevcut teknolojiyi geliştirirken, AMG Line otomobilleri 19 inç jantlar, bir AMG stil kiti, arka gizlilik camı ve yükseltilmiş döşemeli spor koltuklar ekliyor.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

GLA’nın bilgi-eğlence sistemi harika. Yerleşik uydu navigasyonu artırılmış gerçeklik özelliğine sahiptir. bu da standart 10,25 inç dokunmatik ekranda görüntülenen öndeki görüntünün canlı resminin üzerine yön okları yerleştireceği anlamına gelir. Bu akıllıca bir teknolojidir. Ancak ondan yararlanmak için gözlerinizi yoldan ayırmanız gerekir, böylece güçlü ve kusurları vardır.

İKİNCİ EL MERCEDES-BENZ İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here