En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar II

0
2840

En iyi 2021 model orta boy lüks arabalar ve bu modellerinden bazılarını yazımızda derledik. Sektördeki diğer otomobil sınıfları gibi, orta büyüklükteki lüks otomobil pazarında dikkat çekmektedir. Aynı zamanda bu segmentin iddialı marka ve modelleri oldukça dikkat çekiyor.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar II

Mercedes-AMG CLS53

Mercedes-Benz CLS-sınıfının dört kapılı coupe gövde stilini AMG ile güçlendirilmiştir. Süspansiyon ve motor paketi ile karıştırdığınızda 429 beygir gücü sağlar. Mercedes-AMG CLS53 aldığınızda dört tekerlekten çekişe sahip bir canavara sahip olursunuz. CLS53 E sınıfı payı onun temelleridir ve bu otomobil 4,0 saniyede 96.5 km’ye çıkar. Ayrıca 179 kmh hızla 12.5 saniyede 400 metre (çeyrek mil) kapsayabilir. Uzun kaputunun altında, turboşarjdan ve 521 Nm tork, ipeksi inceltme ve hayranlık uyandıran yakıt ekonomisi üretir. Bunun için EQ Boost adı verilen hafif 48 voltluk hibrit destek sisteminden yararlanan 3.0 litrelik düz bir sıralı altı bulundurur.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar II; Mercedes-AMG CLS53

Mercedes-Benz CLS-Serisi

Alçak tavanı ve daha agresif hatları ile Mercedes-Benz CLS-sınıfı saf bir stil oyunudur. Ana akım E-sınıfına dayanan ilk CLS, pratik olarak “dört kapılı coupe” etiketini icat eden bir tasarım simgesidir. Sadece bir AMG olmayan, arkadan veya dört tekerlekten çekişli versiyonlar mevcuttur. Araçta CLS450 ve EQ Boost adı verilen 48 volt hibrit destek sistemiyle eşleştirilmiş turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı altılı bulunur. Bu muhteşem motor kurulumu 362 beygir gücü sağlar ve Benz’i sadece 4,7 saniyede sıfırdan 96.5 km/saate çıkarır.

Mercedes-Benz CLS-Serisi

Genesis G80

2021 için yeni olan Genesis G80, orta boy lüks otomobil listesinde yerini alır. Ayırt edici yeni görünümü ve daha lüks bir iç mekanıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eder. Bununla birlikte, G80 burada listelenen rakiplerinde bulabileceğiniz herhangi bir özelliği sunan lüks bir yapıttır. Temel motor 300 hp 2.5 litrelik dört sıralı ve isteğe bağlı çift turbo 3,5 litrelik V-6 paketin ise 375 beygir gücü sağlar. Her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzıman ve arkadan veya dört tekerlekten çekiş ile eşleşir. Ne yazık ki 420 beygirlik V-8 rafa kaldırıldı.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar II; Genesis 80

Audi A6

Satış ve pazardaki ün söz konusu olduğunda, Audi A6, BMW 5 serisinin ve Mercedes E sınıfının her zaman gerisinde kaldı. Ancak Audi A6 çok daha iyisini hak ediyor. Her yönden yetkin olan A6 hem sportif hem de kaliteli iç mekanı ile rahat bir yolculuk sağlar. Geçen yıl yeniden tasarlanan çekici A6, konforlu ve yeterince güçlü dört kapılı bir otomobildir. İç mekanda her şey basitçe yapılıyor ve yeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi kullanışlı. 248 hp dört silindirli ve 335 hp 3.0 litrelik V-6 arasından seçim yapabileceğiniz iki turboşarjlı motor var. Bu motorlar sedan’ı 4,8 saniyede 96.5 km / saat hıza çıkarıyor. Ayrıca yedi ileri otomatik şanzıman ve Quattro dört tekerlekten çekiş standarttır.

Audi A6

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here