En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar III

0
4679

En iyi 2021 model orta boy lüks arabalar ve bu modellerinden bazılarını yazımızda derledik. Sektördeki diğer otomobil sınıfları gibi, orta büyüklükteki lüks otomobil pazarında dikkat çekmektedir. Aynı zamanda bu segmentin iddialı marka ve modelleri oldukça dikkat çekiyor.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar III

Audi A7

Audi A7 oldukça gösterişli bir tasarıma sahiptir. Genelde 255 litre daha fazla (toplamda 1390 lt) kargo alanına sahip bir A6 olarak düşünülebilir. Hem A7 hem de A6 mekanik olarak büyük ölçüde aynı elemanları kullanır. Ancak 2021 A7 için büyük haber, turboşarjlı dört silindirli bir plug-in hibrit modelin bulunması. Ayrıca 362 beygir gücünde birleşik çıkış için bir elektrik motorunun eklenmesidir. Standart A7, turbo gecikmesini en aza indirmek ve stop-start çalışmasını kolaylaştırmak için 48 voltluk hibrit destek sistemi kullanan 335 hp 3.0 litrelik bir V-6 ile güçlendirilmiştir. Audi’nin Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ve yedi ileri otomatik şanzıman standarttır.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar III; Audi A7

Mercedes-Benz E-Serisi

Lüks ile eşanlamlı olan Mercedes-Benz E-sınıfı çok yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Bu yıl hem sedan hem de coupe ve cabriolet modelleri için geçerli olan kapsamlı bir orta döngü yenilemesi aldı. Revize edilmiş ön ve arka stil değişiklikleri manşetlere taşıyor. Aynı zamanda yeni bir direksiyon simidi eklenmiş. Ayrıca, markanın en yeni bilgi-eğlence sistemi ve gelişmiş sürücü destek teknolojisi var. E-Serisi E450, sedan’ın dört tekerlekten çekiş sistemi üzerine kurulmuştur. 362 beygir gücü gönderen 48 voltluk bir hibrit sisteme sahip yeni bir turboşarjlı sıralı altı silindirli motor mevcuttur. Ayrıca, dört silindirli bir motora ve toplam 315 beygir gücü üreten bir elektrik motoruna sahiptir. Yeni bir plug-in hibrit model, arkadan çekişli E350e de var.

Mercedes-AMG E53

Bir Mercedes E-sınıfından daha iyi ne olabilir? Mercedes-AMG E53 daha fazla güce ve daha büyük lastiklere sahiptir. Ayrıca otoyollarda daha hızlı sollama ve daha hızlı hareketler için ayarlanmış bir süspansiyona sahip. CLS53 ile paylaşılan, AMG ayarlı turboşarjlı 3.0 litrelik altı silindirli motor 429 beygir gücü üretiyor. Sıralı altı, keskin değişen dokuz vitesli otomatik şanzıman ve 4Matic dört tekerlekten çekiş ile eşleştirildi. Sedan’ın standart havalı süspansiyonu, şehirler arası yolların kıvrımlı bölümlerini resmen es geçiyor.

En İyi 2021 Model Orta Boy Lüks Arabalar III; Mercedes-AMG E53

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here