Yeni Hızlı ve Öfkeli Görüntüleri Gerçek Çarpışmalar İçeriyor!

0
1436

Yeni Hızlı ve Öfkeli görüntüleri gerçek çarpışmaların yapıldığı ve muhteşem otomobillerin yok edildiği sahnelerle yayınlandı. Bu son Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanında bükülmüş metalden daha fazlası var. Fragmanı hemen aşağıya koyuyoruz ardından kamera arkası görüntüleri de ekliyoruz ve yorumlamaya hazırız.

Yeni Hızlı ve Öfkeli 9 Görüntüleri

Hızlı ve Öfkeli destanının daha önce ertelenen yeni sürümü olan Hızlı ve Öfkeli serisi için yeni bir görüntü var. Ön izlemeden anlaşıldığı üzere fragman beklentileri karşılıyor. Ayrıca çarpışmalar, kovalamacalar ve hiç susmayan motor sesleri gibi birçok ayrıntıya sahiptir. Sürekli vites değiştirirken havalı görünen Vin Diesel, çökmeler ve daha fazlası çarpışıyor.

Ancak bu kamera arkası fragmanında dikkate alınmaya değer birkaç unsur daha var. Bunlar kameralar, arabalar, araba topları, rampalar ve diğer dublör donanımları.

Yeni Hızlı ve Öfkeli Görüntüleri Gerçek Çarpışmalar İçeriyor!

Ayrıca fragmanın ve tüm bu çekim ekipmanlarının kasıtlı yapıldığını düşünüyoruz. Çünkü Hızlı ve Öfkeli filmlerinin (özellikle de 2004’teki Hızlı ve Öfkeli) eleştirilerinden biri bilgisayar tarafından üretilen çok fazla gösteriydi. Bazıları bunu fark etmeyip gerçekçi bulabilirler. Ancak bizim gibi araba fanatikleri bir arabanın nasıl hareket etmesi gerektiğini biliyor.

Ayrıca dublör sürüşünün gerçek sürüş olmadığı oldukça açıktı. Bu araba severleri ve Hızlı ve Öfkeli fanlarını hem üzmüş hem de kızdırmıştı. Bu eleştirilerden sonra yapımcılarda sahnelerin gerçekliğine ayrıca özen göstermeye başladı. Film serisi son hızda izlenmeye ve sevilmeye devam ediyor.

Yeni Hızlı ve Öfkeli 9 Kamera Arkası Görüntüleri;

Pek çok insan gerçek sahnelerden son derece güzel yakalanmış bölümler izlemeyi sever. Ancak bu oyuncular için her zaman bir risktir. Tokyo Drift’ten başlayarak, CGI yerine gerçek hayattaki dublör sürücülerini kullanma çabası vardı. Fragman ve görüntülerde, bilgisayarlar hala iş başında olsa da, Hızlı ve Öfkeli 9’un hala gerçek olduğunu gösteriyor. Çekimler gerçeklik, iyilik, metal bükme, cam parçalama ve gerçek araba kazalarını yüksek oranda barındırıyor.

Elbette, klasiklerin ve diğer arzu edilen otomobillerin yok edildiğini görmekten hoşlanmıyoruz. Klasik bir ikinci nesil Nova’nın rampadan fırladığını görmek kalbimizi biraz acıtıyor. Ancak yine de bir Toyota 86 tavanı kapalı bir kamyonun yan tarafına fırlatılıyor. Böyle bir filmi izlemenin çok eğlenceli olacağı kanısındayız.

İkinci El Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here