Mercedes C-Serisi Cabriolet bayilerde satışa çıktığında, Mercedes’in en küçük dört koltuklu üstü açılır otomobili için C-Serisi rozetini ilk kez kullandığına işaret ediyordu. 2016’da piyasaya sürülmeden önce, iki nesil CLK Cabriolet geldi, bu modellerin her ikisi de zamanın ilgili C-Serisi modelleriyle yakından ilişkiliydi.

C-Serisi Cabriolet dört kişilik yer sunar; eğer özel bir dört koltuklu Cabrio’ya ihtiyacınız varsa, biraz daha büyük E-Serisi Cabriolet ve hatta süper lüks S-Serisi Cabriolet alabilirsiniz. Hal böyle olunca, rakip üreticiler açısından C-Serisi ve E-Serisi dönüştürülebilir modeller arasında bazı geçişler var; Audi A5 Cabriolet ve BMW 4 Serisi Cabrio . Benzer şekilde yüksek bir fiyata sahip olan ilginç Range Rover Evoque Convertible’ı saymazsanız, bu ikisinin dışında çok fazla rakip yok.

C-Serisi Cabriolet Motor Seçenekleri

2018’deki büyük bir güncelleme, Mercedes’in en son 2.0 litrelik dizeli de dahil olmak üzere, eski 2.1 litrelik dört silindirden çok daha rafine olan yeni motorları tanıttı. Bu motor, C 300d dahil olmak üzere her iki C-Serisi Cabrio dizeline de güç sağlar. Bu modeller standart olarak Merc’in 9G-Tronic şanzımanını alırken, C 200d’de 4MATIC dört tekerlekten çekiş seçeneği bulunmaktadır.

Benzinli C 180, standart olarak altı ileri manuel ve isteğe bağlı olarak 9G-Tronic’e sahiptir ve güç 1,6 litrelik bir motordan gelir. C 200, 1.5 litrelik daha küçük bir benzin kullanır, ancak performansı artırmak ve yakıt ekonomisine yardımcı olmak için Mercedes’in EQ Boost hibrid yardımını ekler. C 300d gibi, benzinli C 300 de 2.0 litrelik turbo benzinli motora sahiptir. Bu arabalarda ayrıca dokuz vitesli bir otomobile sahip ve C 200, 4MATIC dört tekerlekten çekiş ile elde edilebilir.

C-Serisi Tasarım

Ön tarafta, ızgara (elektronik sürüş yardımcıları için bazı sensörleri barındıran) büyük üç köşeli bir yıldızla süslenmiş ve farklı gündüz farlarına sahip bir çift LED far grubu var. Eğriler, arabanın yan tarafları boyunca burundan arkaya doğru yükseliyor ve burada yuvarlak arka ve ince lambalar görünümü tamamlıyor.

Genel olarak, C-Serisi Cabriolet, S-Serisi Cabriolet’in küçültülmüş bir versiyonunu andırırken, AMG Line modelleri keskin bir gövde kiti, 18 inç beş kollu alaşım jantlar ve elmas görünümlü bir ızgara ekliyor. Tente, herhangi bir ekstra ücret ödemeden çeşitli kontrast renklerde sipariş edilebilir. Tavan 18,3 saniye sürüyor ve rakiplerinden biraz daha yavaş çalışıyor, ancak bunu 37 mil / saate kadar hızlarda yapabilirsiniz.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

İçeride, otomobil, baştan sona çok sayıda metal anahtar ve yüksek kaliteli plastik ile C-Serisi sedan ile aynı lüks hissine sahip. Airscarf boyun ısıtıcısı, ısıtmalı koltuklar, uydu navigasyon, LED farlar ve Artico sentetik deri de dahildir. Daha fazla lüks istiyorsanız Mercedes, LED ambiyans aydınlatması, yüksek kaliteli Burmester stereo ve hafızalı koltuklar gibi özellikler ekleyen Premium ve Premium Plus paketleri sunar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here