Skoda Octavia Scout, dört tekerlekten çekiş, daha fazla yerden yükseklik ve daha güçlü motor seçenekleri, yüksek fiyat etiketi olmadan ucuza SUV yetenekleri sunar.

scout

Skoda, onu serideki amiral gemisi yapmak için, bir dizi görsel ince ayar ekledi. Plastik gövde kaplaması ve yükseltilmiş gövde ile birlikte yeni ön ve arka tamponlar, bu otomobilin arazi yetenekleri hakkında size bir fikir veriyor. Octavia serisinin geri kalanından farklı olarak, Scout sadece iki dizel motor seçeneğiyle tek bir donanımda mevcuttur. Her ikisi de alıcılara sunulan 148bhp veya 181bhp versiyonlu 2.0 litrelik motorlardır

scout

Scout motor seçenekleri, performans ve sürüş

Scout, SEAT Leon ST ve VW Golf Estate gibi tanıdık MQB platformunu kullanıyor. Ancak aralarındaki en büyük fark, Scout’ta bulunan 181bhp 2.0-litre. Sportif vRS modelinden kopyalanan motordur. Yalnızca altı ileri DSG şanzıman ile birlikte sunuluyor.

Aynı motorun 148bhp versiyonu, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm performansı sağlar ve satın almak da önemli ölçüde daha ucuzdur. Daha az güçlü motorla altı ileri manuel şanzıman mevcuttur. 181 bg’lik model, 0-100 km / s’ye sadece 7,8 saniyede ulaşıyor. Hangi motoru seçerseniz seçin, güç dağıtımı sorunsuzdur. Her iki motorda da 1.750 dev / dak’dan itibaren sunulan tork ile herhangi bir viteste bol miktarda güce erişebilirsiniz.

Her iki varyant da Haldex-5 dört tekerlekten çekiş ile birlikte geldiğinden, Scout zorlu arazi arazileriyle mücadele etmek için de çok iyi bir donanıma sahiptir. Normal sürüş koşullarında, Scout önden çekişli olarak kalacaktır. Bu da ekonomiyi iyileştirmeye yardımcı olacak, ancak araç ön tekerleklerin kavrama gücü için mücadele ettiğini fark ettiğinde çekişi artırmak için arka tekerleklere gönderilecek.
scout

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Önceki Scout’ta olduğu gibi, Octavia, tamponlar, tekerlek yuvaları ve eşikler için siyah plastik kaplama biçiminde arazi stil ipuçlarını ekledi. Standart modelin gövde renginde kapı sürtme şeritleri siyah renkte seçilmiştir. Ek olarak, kalın bir ön koruma plakası ve arkada uyumlu bir koruma plakası, ayrıca Scout’a lüks bir his vermek için bir araya gelen gümüş ve krom pencere kaplaması ile yan aynalar ve tavan rayları var.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here