Skoda ‘nın ”İyilik Araçları” Felis Ödülünü Kaptı!

Otomobil markaları tarafından yapılan sosyal sorumluluk projeleri, markaların pazardaki bilinirliklerini pozitif biçimde arttırıyor. Birçok markanın sosyal duyarlılık ile geliştirdiği projeler; çevreye, doğaya ve insana değer katıyor. Bu projelerin konuları ise eğitim, sağlık, güvenlik gibi birçok farklı alanda olabiliyor. Markaların büyük bir hassasiyet ile geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, düzenlenen çeşitli alanlardaki ve kategorilerdeki organizasyonlar ile ödül sahibi oluyor.  Skoda Türkiye de geliştirdiği ”İyilik Araçları” ile bir farkındalık yaratmayı başardı. Felis Ödülü’ne layık görülen marka, geliştirdiği proje ile takdir topladı. Skoda, Felis Ödülleri kapsamında değerlendirilen ”İyilik Araçları” projesiyle korona virüs salgınına ve sokak hayvanlarına karşı duyarlılığını taçlandırmış oldu.

skoda felis ödülleri

Skoda’nın Araçları ile ”İyilik” Kazandı!

Skoda’ya ödül getiren ”İyilik Araçları” projesi, Covid-19 salgını kapsamında geliştirilen bir gönüllü lojistik hizmetini temel alıyor. Skoda’nın araçları farklı bölgelerde üretilen maskelerin, ihtiyacı bulunan sağlık kuruluşlarına tedarik edilmesinde görev alıyor. Verilen bu lojistik hizmeti sayesinde sağlık kuruluşlarına hızlı ve güvenli bir biçimde maskeler ulaştırılıyor. Skoda tarafından görevlendirilen bu araçlar sadece maske lojistiği ile ilgilenmiyor, aynı zamanda sokak hayvanlarının gıda ihtiyaçları için de görev alıyorlar. Mama ve su hizmeti veren araçlar, şehirlerin farklı bölgelerindeki sokak hayvanlarına yardım ediyorlar. Yardım hizmeti amacıyla hazırlanan Skoda modellerinin üzerinde ise #iyilikaracı ibaresi yer alıyor.

skoda felis

Skoda, Felis Ödülü ile Gururlandı!

2006 yılından beri düzenlenen Felis Ödülleri, reklam ve pazarlama sektöründeki yaratıcı fikirleri desteklemek ve yüceltmek amacıyla organize ediliyor. Uzman jüri kadrosu tarafından değerlendirilen çalışmalar, 18 farklı kategoride ödüllendiriliyor. Skoda ise ”Gündem ve Kriz Yönetimi” kategorisinde yer alan ”İyilik Araçları” projesiyle Felis Ödülü’ne layık görüldü.

skoda felis ödülleri

İkinci el satılık Skoda ilanları

Roomster, Skoda Ailesinin İlginç Tasarımlı Pratik Üyesi !

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here