SKODA İŞBİRLİĞİ

Tüm dünyadaki sürücülerin en önemli sorunlarının başında boş park yeri gelmektedir. Skoda ve Parkopedia işbirliği ile bu durum ortadan kalkacağa benziyor.

Skoda , dünyanın önde gelen park hizmeti sağlayıcısı Parkopedia ile bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın sonucunda olarak Skoda sürücüleri, araçlarında bulunan navigasyon uygulamasından veya Skoda connect uygulamasından Avrupa’nın  çoğu bölgesinde bulunan park yerlerinin durumu hakkında gerçek zamanlı bilgilere erişebilir.

Skoda İşbirliği ile Park Yerleri Elinizin Altında

Bilmediğiniz bir şehirde boş bir park yeri veya en yakın otoparkı bulmak zor  bir durum olabilir. SKODA sürücüleri, SKODA Connect’in mobil çevrimiçi hizmetleri ile ilk bu uygulama kurulduğundan beri  park yeri aramalarında yardımcı oluyordu. Bu ortaklıkla beraber park yerleri daha kapsamlı oldu ve gerçek zamanlı yapılarak yanlış bilgilerin önüne geçilmiş olacaktır. SKODA sürücüleri, dünyanın önde gelen park hizmeti sağlayıcısı Parkopedia ile işbirliğinin bir sonucu olarak Avrupa’daki milyonlarca park yeri hakkında kullanıcılara geniş bilgi erişimi sağlayacaklar. Aracın navigasyon sistemi veya Apple App Store veya Google Play Store’dan indirilebilen ŠKODA Connect Uygulaması kullanılarak, en ucuz ve en yakın park seçenekleri, ilgili konumda veya seçilen bir adreste görüntülenecek.  ŠKODA Connect Uygulamasının en son sürümü veya navigasyon sistemi, doğrudan seçilen park yerine rota rehberi sağlayabilir.

ŠKODA AUTO’da Connected Car projelerinin koordinatörü olan Jan Havlas ‘ın sözlerine göre: “Müşterilerimiz için uzaktan araç erişimini ve iletişimini daha kolay hale getirmek amacıyla ŠKODA Connect hizmet tekliflerimizi sürekli olarak genişletiyoruz. Parkopedia ile ortaklık bunun bir diğer önemli unsurudur. Parkopedia, Skoda sürücülerine park hizmeti ve ŠKODA Connect uygulaması ve aracın bilgi-eğlence ekranı aracılığıyla bütünleştirici bir kullanıcı deneyimi sunuyor ”.

Parkopedia COO’su Hans Puvogel şunları ekliyor: “ŠKODA’ya Avrupa’daki premium park hizmetlerimizi birden fazla platformda sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma, Parkopedia’nın nasıl sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş park deneyimleri sunduğuna bir başka örnek.

2007 yılında kurulanve bu zamana kadar başarılı bir şekilde ilerleyen  Parkopedia, dünya çapında 15.000 aşkın şehirde ve 89 ülkede 70 milyondan fazla park yeri hakkında ayrıntılı bilgi sağlamaktadır. Bunlar arasında çok katlı otoparklar, halka açık ve özel otopark tesisleri gibi bütün otoparkları kapsamaktadır.

Kaynak: Skoda

2. El Skoda Modelleri için Tıklayınız

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here