2020 Volvo XC90 İncelemesi

2020 Volvo XC90, İskandinav tasarımını kullanarak mükemmel bir SUV yarattı. XC90, dikkat çekici bir dış tasarıma ve çok sayıda opsiyona sahiptir. Yakıt verimliliği arttı ve güvenlik teknolojilerini geliştirdi. Ayrıca yolda harika bir performans sergiliyor ve yedi koltuk ve büyük bir bagajla, aile arabası arayanlar için güçlü bir adaydır.

Volvo XC90’ın benzersiz teknoloji, verimlilik, stil ve güvenlik karışımı sunması nedeniyle yıllardır çok sevilen bir SUV’dir. Ve büyük bir araç satın almak istiyorsanız onu listenize eklemenizi öneririz.

2020 volvo xc90

XC90 Teknik Özellikler

XC90 4×4 sistemine sahiptir, ancak sağlam bir arazi aracından daha çok lüks bir SUV’dir. Yol odaklı olması nedeniyle, rahat bir sürüş ve bol miktarda keyif vermekte. Ancak daha yumuşak bir sürüş arayanlar, gösterişli 21 inç veya yepyeni 22 inç jantlardan uzaklaşmak için iyi bir seçim olacaktır.

2020 volvo xc90

Direksiyon, sportif tepki yerine hafiflik verirken, virajları hızlı bir şekilde alırsanız (çoğu araç sahibi bunu yapmasa da), oldukça fazla gövde kasılması vardır. XC90, gücün çoğunu ön tekerleklere aktaran sürekli dört tekerlekten çekiş sistemine sahiptir. Bununla birlikte, koşullar gerektirdiğinde arkaya tork gönderebilir. T8 Twin Engine hibrit versiyonu, arka aksı sürmek için elektrik motorunu kullandığından farklı bir 4×4 sistemine sahiptir. XC90 mükemmel gövde kontrolü ile konfor ve çeviklik arasında düzgün bir denge kurar.

Son XC90 ile karşılaştırıldığında, Volvo gösterge panelini değiştirdi ve çoğu düğmeyi kaldırdı. Bunun yerine, eğlence ve iklim sistemleri, iki ana havalandırma deliği ve çekici krom detaylarla çevrili merkezi bir dokunmatik ekranla kontrol ediliyor.

2020 volvo xc90

Nappa deri döşeme, 20 inç alaşım jantlar ve mat gümüş ön ızgara, lüks paspaslar ve gelişmiş iç aydınlatma gibi bir dizi stil ve kozmetik ince ayar eklendi.  R-Design’de ise  deri ve nubuktan ‘spor’ koltuklar, direksiyon simidinin arkasına yerleştirilmiş vites değiştirme kolları ve parlak siyah dış kaplama getiriyor.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Tüm XC90’lar, trafik bilgisi sunan uydu navigasyonlu dokuz inçlik bir tablete sahip olurken, sistem ayrıca çeşitli uygulamalara erişmenizi sağlar. Servisleri uzaktan rezerve edebilirsiniz; Volvo’nun On Call uygulama sistemi, telefonunuzdan araca hedefler göndermenize ve kapıların kilidini uzaktan açmanıza olanak tanır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here