Vw Arteon hakkında eleştirilecek pek bir şeyi yoktur. Audi A5 Sportback veya BMW 4 Serisi Gran Coupe gibi premium rakipleri alt etmek için gereken tüm stil, teknoloji ve lüksün yanı sıra rakiplerine göre ekonomiktir.

vw arteon

Bir BMW kadar sürücüsüne çok heyecan sağlamıyor, ancak üst düzey iç mekan güzel bir şekilde tasarlanmış ve birinci sınıf malzemelerle kaplanmıştır. Tüm stil odaklı gran coupe rakipleri gibi, vw Arteon da arkadaki diz payı eksikliğinden muzdariptir. Ancak rafine sürüş keyfi ve havalı stili onu kazanan bir seçim haline getirecektir. VW binek otomobil serisinin amiral gemisi Vw Arteon ‘dur. Bu, Alman firması tarafından inşa edilen ve kitleler için lüks bir otomobil olarak CC ve Phaeton’dan sonra gelen büyük yönetici model serisinin en sonuncusudur. Jaguar XE , Alfa Romeo Giulia ve Mercedes C-Class gibi diğer kompakt sedanlara da rakip olarak düşünülebilecek olsalar da bunlar Arteon’un ana rakipleridir.

vw arteon

Sürüş heyecanı istiyorsanız, hiç şüphe yok ki bir BMW 4 Serisi Gran Coupe daha hızlı tepki veren bir deneyim sağlar. Arteon’un direksiyonu çok az yol hissi veriyor. Sürüş konforu ve vücut kontrolü arasında iyi bir denge ile Arteon çok iyi çalışıyordur.

Vw Arteon Motor Seçenekleri

Arteon motor serisi, 9.1 saniyede 0-100 km / s hızlanabilen ve düz 238 km / s hız yapan 148bhp 2.0 TDI ile başlıyor. İster altı ileri manuel ister yedi vitesli DSG şanzımanı seçin, performans rakamları tamamen aynıdır. Sırada, standart olarak DSG kutusu ve 4MOTION dört tekerlekten çekiş seçeneği ile 187bhp 2.0 TDI yer alırken, çift turbo BiTDI standart olarak 237bhp ve 4MOTION’a sahip. 152mph maksimum hız ile 6.5 saniyede 0-62mph çıkartır.

vw arteon

İç mekan biraz daha az egzotik ama yine de bir VW ailesi ürünü için çok şık. En göze çarpan stil öğesi, Arteon’un ön ızgarasını taklit edecek şekilde şekillendirilen, ön panelin tüm genişliği boyunca uzanan havalandırma yuvasıdır. Diğer iç özellikler arasında geleneksel analog enstrümanların yerini alan VW’nin Aktif Bilgi ekranı yer alıyor. Sistemi, uydu navigasyon haritalaması da dahil olmak üzere çeşitli bilgileri gösterecek şekilde ayarlayabilirsiniz; aksi takdirde orta konsolun üst kısmındaki sekiz inçlik büyük ekranda görüntülenir.

İç görünüm ve his cömert ama gösterişli olmasa da, kesinlikle etkileyici miktarda teknoloji sunuluyor. Öne çıkan özelliklerden biri, hız sabitleyiciye ve sürüş ışıklarına ‘öngörülü’ bir işlev getiren bir Sürücü Asistanı paketidir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here