Volvo V40 Cross Country , 4×4 stili ve Off-road görünümünü beğeniyorsanız tam size göre. Standart Volvo V40 zorlu bir sınıfta rekabet ederken; BMW 1 Serisi ve Audi A3 gibi rakiplerle yarışmakta

Volvo V40 Cross Country

Temel aldığı otomobil gibi, V40 Cross Country de S90 sedan ve XC90 SUV gibi serideki daha pahalı modellerle eşleşecek şekilde güncellendi. Yine de, eski modelin yükseltilmiş süspansiyonunun yanı sıra ön ve yan sürtünme plakaları ve daha sağlam görünümlü tamponlara sahip. Volvo , tavan rayları, 16 inç alaşım jantlar ve LED farların yanı sıra DAB radyo ve otomobil şehir frenini içeren bir avuç ekstra standart kit ekledi.

Malzemeler çoğunlukla yumuşak dokunuşta, ayrıca orta konsolda tüm kabinin koyu gri plastikle kaplanmasını önleyen metal bir bölüm var. Yine de V40’ın içinde hala karanlık geliyor. Bu, içeride gerçekten çok yer olmasına rağmen, ön tarafta daha az geniş görünmesini sağlar.

Koltuklar rahattır, iyi değerlendirilmiş bir sürüş pozisyonu ve arkalıktan bolca destek sağlar. Bu, yükseltilmesine rağmen hala yeterince rahat olan süspansiyon kurulumuyla eşleşiyor. Engebeli yollarda mükemmel olmasa da, otoyolda güzelce gidiyor.

Sürüş Keyfi

Virajlarda da çok fazla gövde yalpalaması yok ve ağırlıklı direksiyon ile birleştiğinde bu, Cross Country’nin neredeyse standart V40 kadar iyi sürüşe sahip olduğu anlamına geliyor. Yol Tutuşu iyidir. Ancak böyle bir araba için dört tekerlekten çekişe sahip olmasını bekleyebilirsiniz. Bu, yalnızca en üst düzey T5 benzinli modellerde mevcuttur ve gerçekten gerekli olmasa da, Cross Country’nin neden var olduğunu merak etmenizi sağlar.

Düz şanzıman, vites değiştirmeyi keyifli hale getiren tatmin edici bir vites değiştirme özelliğine sahiptir.  2.0 litrelik D2 motor 280Nm maksimum torkunu sadece 1.500 dev / dak’da sağlıyor, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanmak için hızlı bir şekilde değiştirmeniz gerekiyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here