Volvo’dan Elektrikli Araçların Sorunlara Çözüm Geliyor

2
3157

Volvo’dan elektrikli araçların sorunlara çözüm geliyor. Volvo Cars, şarj firması Plugsurfing’i ile yaptığı iş birliği sonucunda elektrikli araçların şarj sorununu çözecek.

Elektrikli araçlara talep her geçen gün artarak devam ediyor. Birçok otomobil markası elektrikli araç üretmeye başladı. Kullanıcılarda çevreye daha duyarlı olduğu için elektrikli araçları daha çok tercih ediyor. Ancak birçok kişinin yaşadığı en büyük sorun araçlarını kolay şarj edemiyorlar. Otomotiv üreticileri bu sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Volvo Cars, Avrupa’daki tam elektrikli Volvo Recharge modelleri için 200 binden fazla şarj noktasın kurdu. Elektrikli araç sahipleri kolaylıkla araçlarını şarj edebilecek. Geçtiğimiz günlerde Volkswagen de Amerikalı batarya firması olan QuantumSpace’a ekstra 200 milyon dolar daha yatırım yapacağını açıklamıştı.

En yeni ikinci el Volvo ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Tüm Şarj ve Sürüş İhtiyaçlarınızı Karşılayacak

Volvo Cars EMEA başkanı Björn Annwall’ın yaptığı açıklama şöyle; “Plugsurfing, günlük işe gidip gelme, yerinde şarj ve uzun mesafeli seyahat gibi tüm şarj ve sürüş ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Bu özgürlük hissiyatı, elektrikli bir Volvo sürmeyi daha da keyifli ve sorunsuz hale getiriyor.” dedi.

Volvo Cars Farklı Şarj Noktasıyla Kullanıcıların Yanında

Volvo Cars, şarj firması Plugsurfing’i ile yaptığı iş birliği sonucunda. Elektrikli araç sahipleri Avrupa’da nerede ikamet ettiklerinden bağımsız olarak kolayca şarj etmelerini sağlıyor ve birçok farklı ülkede abonelik yapma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Plugsurfing’in 38 Avrupa ülkesindeki 200 binin üzerindeki desteklenen şarj noktasından temassız bir şarj kartı veya akıllı telefon uygulamasıyla şarj edebilecek.

Volvo Sürekli Kullanıcılarına Yeni Hizmetler Sunuyor

Volvo Cars, geçtiğimiz günlerde Çin’deki Chengdu otomobil fabrikasını, yüzde yüz yenilenebilir kaynaklardan elde edilen elektrikle çalıştıracağını duyurmuştu. Volvo Cars’ın bu projesi kapsamında Chengdu otomobil fabrikasının CO2 emisyon (atmosfere salınan karbon) yılda 11.000 tondan fazla azalacak.

Michelin CO2 Emisyonuna Dikkat Çekiyor

Volvo Cars`ın yakın zamanda duyurduğu bir diğer özellik de trafik kazalarını en aza indirgemek için araçlarına Care Key ve 180 km/s hız sınırlaması getirmesiydi. Volvo Cars, bu yeni özelliklere sahip modelleri Ağustos ayında Türkiye’de satışa sunacak.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here