Skoda’nın 2021 Kodiaq için tanıtım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Şirketin en büyük SUV’si hafifçe güncellenen tasarım ayrıntılarından bazılarını ortaya koyuyor. Çek markası, öndeki yeni gündüz farları ve arkada revize edilmiş C şeklinde bir tema ile yenilenen LED farlara ve arka lambalara kullanıcıları odaklıyor. Yeni Skoda Kodiaq için takipte kalın…

Yeni Skoda Kodiaq İçin Ufak Ufak Ayrıntılar Verildi

Dört gözlü görünüm, makyajlı versiyon için korunacak, ancak üst farlar öncekinden daha ince olacak ve muhtemelen daha pahalı trim seviyelerinde bir matris LED kurulumu kullanacak. Dışarıdaki değişiklikleri tamamlamak için yeni gövde boyaları ve yeni alaşım jant tasarımlarının yanı sıra daha dik bir ızgara da Kodiaq severleri bekleiyor.

İçeride planlanan değişikliklerle ilgili ayrıntılar şu anda mevcut değil, ancak Skoda’nın gösterge  düzeninde herhangi bir sert değişiklik yapması olası görünmüyor. Küçük Kamiq crossover’da görüldüğü gibi tablet benzeri bir düzene geçmek yerine, bilgi-eğlence sisteminin orta konsola düzgün bir şekilde entegre olmasını bekliyoruz .

Motoru Memnun Edici

Kaputun altında daha büyük değişiklikler olacak. Çünkü Yeni Skoda Kodiaq , amiral gemisi Superb ve Octavia’nın en çok satan modellerinden sonra bir plug-in hibrit güç aktarma sistemi alacak. Yüksek performanslı RS varyantının 2.0 litrelik TSI ünitesi için çift turbodizel motoru bırakacağını duyduk. Ancak bu noktada hiçbir şey resmi değil.

Yeni Skoda Kodiaq İle Tanışmamıza Çok Az Kaldı

Dünya lasnmanı bugünden itibaren bir hafta içinde gerçekleşeceği için, makyajlı Kodiaq’ı görmek için daha fazla beklemek zorunda kalmayacağız. Bu yılın ilerleyen günlerinde Karoq kompakt SUV de estetik ameliyat geçirecek. Skoda’nın SUV portföyünü daha da güçlendirmek için tamamen elektrikli Enyaq iV’nin bir “coupe” versiyonu da 2021 için planlanıyor .

Bir Önceki Neslinde 600.000’den Fazla Satış Oldu

Kodiaq, 2016’daki lansmanından bu yana 600.000’den fazla satış gerçekleştirerek, Mladá Boleslav’ın açık ara en başarılı SUV’si olmaya devam ediyor. Şu anda, Skoda’nın yerel olarak geliştirilmiş  bir Coupe ile Kodiaq GT sattığı Çin dahil olmak üzere, tüm dünyada 60 pazarda mevcut.

Kaynak: Skoda

2. El Satılık SUV İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here