Günümüzde pek çok sürücü, iri gövdesi sebebiyle SUV araçları tercih ediyor. SUV araçlar, yüksek çekiş gücü ve sergilediği performans sayesinde kötü hava ve yol şartlarını daha iyi yönetiyor. Böylece araç sahiplerine daha güvenilir bir sürüş ortamı sağlıyor. Tabi bu araçlar, bagaj hacminden dolayı geniş ve çocuklu ailelerin dikkatini de çekmeyi başarıyor. Bu noktada Hyundai, Skoda, Peugeot ve Citroen gibi markalar öne çıkıyor. Eğer bagaj hacmi geniş SUV araç almak istiyorsanız listemize göz atmayı ihmal etmeyin. Aynı zamanda her başlığın altında yer alan linke tıklayarak araçların ikinci el fiyatını kolayca öğrenebilirsiniz.

Skoda Kodiaq

skoda

Sürüş asistanları kadar boyutlarıyla da öne çıkmayı başaran Skoda Kodiaq, 835 litre ile listemizin birinci sırasında yer alıyor. Geri manevra uyarı sistemi, ön bölge frenleme asistanı ve adaptif hız sabitleyici sistemleri sayesinde daha güvenli bir ulaşım sağlanıyor. 2788 mm dingil mesafesine sahip aracın yüksekliği ise 1681 mm olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda araç, 4697 mm uzunluğa ve 1882 mm genişliğe sahip. Özellikle uzun seyahatlerde rahat bir yolculuk deneyimi sunan Kodiaq, bu değerler sayesinde sizlere geniş bagaj hacmi sağlıyor. Ayrıca model, pek çok donanım seçeneğiyle de satışa çıkarılıyor.

İkinci El Skoda Kodiaq Fiyatları

Hyundai Tucson

tucson

Hyundai Tucson; kaslı gövdesi, iç kabin alanı ve genişliğiyle adından söz ettiriyor. 4500 mm uzunluğu, 1865 mm genişliği ve 1650 mm yüksekliği sayesinde Hyundai Tucson, 620 litre bagaj hacmi sunabiliyor. Aynı zamana ABS, EBD, ESP ve TCS gibi güvenlik sistemlerini barındırarak daha konforlu ve güvenli yolcuğu mümkün kılıyor.

İkinci El Hyundai Tucson Fiyatları

Volkswagen Tiguan

tiguan

Avrupa’da en çok satılan SUV araçlar arasında bulunan Volkswagen Tiguan, 615 litre bagaj hacmine sahip. Easy Open/Close özelliği ile modelin bagaj kapağı oldukça kolay açılıp kapanıyor. Geniş bagaj hacmine sahip SUV aracın dış tasarımı ve otomotiv teknolojileri sınıfında öne çıkmayı başarıyor. Birden fazla donanımla satışa sunulan Volkswagen Tiguan modelinin 4509 mm uzunluğu, 1839 mm genişliği ve 1684 mm yüksekliği bulunuyor. Ancak bazı donanımlarında aracın uzunluğu 4511 mm olarak bizleri karşılıyor.

İkinci El Volkswagen Tiguan Fiyatları

Peugeot 3008

3008

Ailenizle birlikte hem şehir yaşamında hem de uzun yolculuklarda rahat bir seyahat deneyimi yaşamak istiyorsanız Peugeot 3008 SUV modeli, 520 litre bagaj hacmiyle size yardımcı olabilir. Benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunulan aracın iddialı bir görünümü bulunuyor. 3008 modelinin uzunluğu 4447 mm, genişliği 1841 mm ve yüksekliği 1624 mm olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda model, 2675 mm aks mesafesine sahip.

İkinci El Peugeot 3008 Fiyatları

Citroen C5 Aircross

citroen

Şık ve sempatik tasarıma sahip Citroen C5 Aircross, kalabalık aileler için 410 litre gibi ideal bir bagaj hacmine sahip. Aynı zamanda aracın teknik özellikleri sürücüleri memnun edecek pek çok niteliği beraberinde getiriyor. Citroen geniş bagaj hacmi dışında kokpit gibi alanlarda da ferahlığı ön plana çıkarıyor. İç mekan genişliğinin arkasında ise modelin 4500 mm uzunluğu, 1859 mm genişliği ve 1695 mm yüksekliği bulunuyor.

İkinci El Citroen C5 Aircross Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here