Yeni Porsche Cayenne GTS tanıtıldı

0
23125
porsche cayenne

Yeni Porsche Cayenne GTS modelleri bugün tanıtıldı. Cayenne ve Cayenne coupe modeller, GTS versiyonuyla daha sportif ve göz alıcı bir hal aldı.

Resmi olarak 12 Haziran tarihinde tanıtılan yeni Cayenne GTS, hem SUV hem de coupe-SUV formunda satın alınabiliyor. Satışları son baharda başlayacak olan yeni modellerin  detaylarını sizin için derledik.

 V8 motoruyla yüksek performans

Yeni Cayenne, selefindeki çift turbo 3.6 litre V6 yerine çift turbo 4.0 litre V8 motordan güç alıyor. 460 beygir ve 620 Nm tork ile V8 motor, selefine göre 20 beygir ve 20 Nm tork fazla üretim yapıyor. Bu değerler, Cayenne GTS’in Sport Chrono paketiyle birlikte 0-100 km/s hızlanmasını 4.5 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Aracın maksimum hızı ise 270 km/s ile sınırlandırılmış.

2020 Cayenne GTS ile yeni bir deneyim

Performans odaklı güncellemeleri motorla sınırlı kalmayan 2020 Porsche Cayenne GTS’te, yerden yüksekliği 20 mm aşağı çeken spor süspansiyon mevcut. Bunun yanı sıra Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) ve elektronik arka diferansiyel kilidiyle birlikte çalışan Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) da standart özellikler arasında. Dinamik şasi kontrol, arka aks yönlendirme sistemi ve üç kademeli havalı süspansiyon özellikleri de tercih edilirse alınabiliyor. S paketinde siyah yan aynalar ve spoyler gibi detaylar, yüksek frekans sese sahip spor egzoz sistemi ve 21 inç RS Spyder Design jantlar standart olarak sunuluyor.

Yeni Jaguar XE Türkiye’de

Yeni Porsche Cayenne GTS’in fiyatı

2020 Porsche Cayenne GTS’in Almanya’daki başlangıç fiyatı 114.087 euro. Coupe-SUV versiyon ise 118.490 euro’dan başlıyor.

Sıfır araç ilanlarımıza bakmadan geçmeyin

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here