Yeni Honda HR-V 2018 Detaylı İnceleme

0
7997
Honda HR-V

Honda’nın en küçük SUV’si Honda HR-V yenilenen tasarımının yanında daha fazla konfor ve kalite sunuyor. Honda’nın SUV serisi yeni CR-V’nin altında konumlanacak makyajlı HR-V’nin de çıkışıyla 2018 yılı için tamamıyla tazelenmiş olacak.

Güncelleme dış tasarım yenilikleri, iç kabinde konforu artıran değişiklikler, kaputun altında bazı yeni seçenekler ve kaportada ufak tefek değişikliklerden oluşuyor. Yenilenen otomobilin rakipleri Nissan Juke ve Peugeot 2008’e karşı eli güçlenmiş olacak.

Honda HR-V Tasarım

Otomobilin ön kısmında yeni ön tampon, farlar ve ön panjurun Honda’nın en güncel tasarım dilini yansıttığı görülüyor. Ön panjurun üst kısmında krom efekti görülürken, tamponda daha geniş hava girişleri ve yuvarlak sis lambaları bulunuyor. HR-V’nin far imzaları da yeniden tasarlanmış, ayrıca LED gündüz farları artık tüm otomobillerde standart geliyor.

Honda HR-V

Arka kısımdaki revizyonlar daha yumuşak. Bir krom şerit arka lambaları birbirine bağlıyor. Arka lambaların imzaları yenilenmiş ve koyu renk lensler kullanılmış. Üst donanım seviyeleri yeni 17 inç alaşım jantlar, LED farlar ve arka lambalar ve krom egzoz çıkışıyla gelecek.

Kabinde Honda yeniden tasarlanan koltukların daha konforlu olduğunu vurguluyor. Sürücü ve ön yolcu koltuklarının minderleri ve sırt kısımları yenilenmiş, ayrıca daha kaliteli kumaş döşeme kullanılmış. En üst donanım seviyesi HR-V standart deri döşemeyle gelecek.

Honda HR-V Motor Seçenekleri

Otomobil Ekim ayında piyasaya çıktığında ilk etapta sadece tek motor seçeneğiyle sunulacak. Giriş seviyesi 1.5 litre i-VTEC benzinli motor doğal emişli, 130 bg güç çıkışı ve 155 Nm torka sahip. Motor altı vitesli manuel şanzıman ya da CVT şanzımanla çalışacak. Her iki durumda da önden çekişli sürüş sunuluyor.

Honda verimliliği artırmak ve daha iyi sürüş için yeni sürtünme azaltma önlemleri uyguladığını, yeni HR-V’nin kapsamlı ses izolasyonuna da sahip olduğunu belirtiyor. Yeni Active Noise Cancellation ses izolasyonu teknolojisi de ilk kez kullanılmış.

Fiyatlar

1.5 i-VTEC benzinli motoru takiben, 1.5 litre VTEC-TURBO modeli de daha fazla güç çıkışıyla 2019’da gelecek. Ayrıca 1.6 litre dizel seçeneği de daha sonra sunulacak. Fiyatların mevcut modelle hemen hemen aynı seviyede kalması bekleniyor.

Honda HR-V İlanları

Kaynak: Ototeknikveri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here