Yeni BMW 4 Serisi Kamuflajı ile Testlere Devam Ediyor!

Yeni yıl ile beraber yeni modellerde iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Alman otomotiv devi BMW tarafından 2014 yılında üretilmeye başlanan 4 Serisi Gran Coupe, 2017 yılında bir makyaj operasyonu geçirmişti. Şimdi ise 4 Serisi Gran Coupe için baştan aşağı yenilenme vakti! 2021 yılı itibariyle satışa çıkması beklenen model, kamuflajlı haliyle görüntülendi. caranddriver.com tarafından görüntülenen Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe’nin detaylarını inceleyelim.

Yeni BMW 4 Serisi

Coupe ve Cabrio’nun Ardından Sıra Gran Coupe’de!

Alman üretici geçtiğimiz aylarda 4 Serisi’nin coupe ve cabrio karosere sahip versiyonlarını tanıtmıştı. Yeni 4 Serisi Coupe ve Cabrio, özellikle bir hayli büyük tasarlanan ”böbrek ızgaraları” ile dikkat çekmişti. Markanın efsaneleşen ızgara tasarımı son yıllarda büyük boyutlar ile modellere yansıyor. Bu durum oldukça eleştiriliyor. Buna rağmen yeni 4 Serisi Gran Coupe’de de bu tasarımın kullanılmaya devam ettiğini görüyoruz. Kamuflajlı bir haldeyken çekilen fotoğraflara göre modelin Coupe ve Cabrio versiyonları ile benzerlik gösterdiğini söylemek mümkün. Ön ve arka aydınlatma grubunda kullanılan LED farlar ise oldukça dikkat çekici gözüküyor. Ayrıca Gran Coupe’nin üzerinde taşıdığı, çift olarak tercih edilen egzoz çıkışlarının ve büyük inç jantların da sportif bir hava kattığını söylemekte fayda var.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe’nin Motor Seçenekleri Coupe ve Cabrio Kardeşleriyle Benzer Olacak!

Motor seçenekleri konusunda 5 kapılı modelin diğer karoserler ile pek bir farkının olmayacağını söyleyebiliriz. Yeni model ile ilgili herhangi bir teknik veri henüz paylaşılmadı fakat dış tasarımına baktığımızda karoser kardeşleriyle benzer özelliklere sahip olduğunu görüyoruz.

Yeni BMW 4 Serisi

BMW 4 Serisi Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Yeni modelin 2021 yılının son çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. 4 Serisi Gran Coupe’nin Avrupa satışlarının başlamasının ardından Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor.

Kaynak

İkinci el satılık BMW 4 Serisi ilanları

BMW’nin Yeni Elektrikli Pikap’ı Harika Görünüyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here