Yeni Audi Q3 Haberleri Geliyor!

1
11464
Yeni Audi Q3

Yeni Audi Q3 haberleri için arbaam.com blog sayfasını takip edin. 2018 Audi Q3 boyutları nasıl? Sıfır km Audi Q3 almayı düşünenler için yeni nesil Q3 hakkında bazı önemli notlar aldık…

Audi Q3 boyutları, otomobil dünyasında sürekli haber konusu oluyor. Son bir kaç aydır da yeni Q3 daha mı iri sorusu popüler. Aslına bakarsanız Q3’ün boyutları biraz daha irileşti. Ancak dikkat çekici ölçüde değişen tek şey, boyutların daha iri olması değil. Q’ün tasarımı da değişti. Yeni Audi Q3 hakkında bir kaç not aldık. İşte detaylar…

1. Yeni Audi Q3 Tasarımı Değişti!

Çift egzoz, iri çamurluklar ve biraz daha iri bir görünüm yeni Q3’ün tasarımı için en dikkat çekici detaylar arasında.

2. Q3 Boyutları Ne Kadar Değişti?

Audi Q boyutlarına baktığımız önceki nesile göre 97mm daha uzun, dingil mesafesi tam 77m daha geniş. Bu da çok daha konforlu bir iç mekan kullanımı anlamına geliyor. 

3. Audi Q3 Sıfır Bagajı Daha Büyük

Sıfır km Audi Q3 almayı düşünüyorsanız aracın bagajı da epeyce büyümüş. Eskiden Audi Q3’ün bagajı 460 litre iken şimdi 530 litre oldu. Arka koltukları katlarsanız 1525 litrelik bir alana sahip oluyorsunuz. 

4. Ekran da Büyüdü

Son model Q3’te büyüyen diğer bir detay da multimedya ekranı. Baz donanım paketinde 8,8 inç olan ekran, premium donanım paketinde 12,3 inç genişliğe sahip. 

5. Yeni Audi Q3 Motor Seçenekleri

Sıfır km Audi Q3 motorunda 190 HP 2,0 TDi motor, 150HP benzinli 1,5 litrelik motor, 170HP’lik motor ve 230 HP’lik motor da var. 

6. Son Model Q3 Şanzıman Seçenekleri Nasıl?

6 ileri manuel şanzıman, 7 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.

7. Audi Q3 Donanımı Nasıl?

Donanımda güvenlik epey ciddiye alınmış. eğim iniş kontrolü, otonom frenleme, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi var. 

8. Yeni Audi Q3 Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Yılın son çeyreğinde Türkiye’de yeni Q3 modelinin satışları başlayacak. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here