Şirket tarafından yeni Audi A8 hakkında ilginç açıklamalar yapıldı. Audi A8 2018 yılında çok büyük değişliklerle gelecek.

Audi A8 ikinci el ilanlarında da çok ilgi gören lüks sınıf bir araç. Sedan araç grubunun en gözde ve havalı temsilcilerinden biri olan A8, şimdi yenileniyor. A8 şimdi değişiyor, dönüşüyor, kabuk değiştiriyor…

Otomotiv dünyasının en iyi, en prestijli markalarından biri olan Audi, A8 modeli için revize düğmesine bastı bile. Peki, geçen yıl 24.399 adet satılmayı başaran 2018 model Audi A8’de neler değişecek? Hep birlikte bu değişimi inceleyelim.

Yeni Audi A8 Hakkında İlginç Açıklamalar

2018 model Audi A8 için markanın İş ve Ürün Geliştirme Başkanı Peter Mertens bazı açıklamalarda bulundu. Şimdi gelelim detayları dikkatlice incelemeye…

Yeni Audi A8 Hakkında İlginç Açıklamalar!

Yapılan açıklamada Audi marka Euro 5 dizel araçların donanım konusunda tamamen güncelleneceği açıklandı. Geçtiğimiz günlerde başlayan testlerle özellikle malzeme kullanımı konusunda radikal kararlar alındığı belirtildi. Audi A8’de pek çok komponentin değişeceği bilgisi Audi severleri mutlu etti. Bilindiği üzere Audi çıplak karoserde alüminyum kullanıyordu. Daha önce kullanılan ve aracın hafiflemesine yardımcı olup performansı da arttıran alüminyum malzemenin artık kullanılmayacağı açıklandı. Bunun yanı sıra daha ağır olan kompozit malzeme kullanılacağını söyledi Peter Mertens. Bu ağırlaştıran dönüşüme elektrikli motorun bataryasını taşıma ihtiyacının neden olduğunu belirtti. Yeni Audi A8’in karoseri 282 kg olacak. Ayrıca bu da eski Audi A8 modellerine göre 50 kg’lık bir artış anlamına geliyor.

Yapılan açıklamada son model A8’lerde hybrit teknolojisine odaklanılacağı da belirtiliyor. Yeni Audi A8 modelinin sınıfının en iyi karoserine sahip olduğu bilinen bir gerçek. Ayrıca yakıt konusunda en çevreci yaklaşımı en ekonomik biçimde sunacağını iddia eden Audi, nasıl bir ilgi ile karşılaşacak; göreceğiz.

Yeni Audi A8 Hakkında İlginç Açıklamalar!

Sıfır km Audi A8 almayı planlıyorsanız arabam.com sıfır km ilanlarını inceleyebilirsiniz.

İri kıyım sedan sevenler onu çok beğenecek!

2018 A8 modelinde tasarım önemsenmiş ancak esas değişimler donanımda sağlanmış. Öyle ki marka, donanım konusunda kullanabileceği en üst seviyedeki teknolojiye odaklanmış. Yeni Audi A8’in boyu tam 5.17 metre. 5.30 metrelik çok daha uzun bir versiyonu da olacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here