Volkswagen Golf GTI Yeni Bir Versiyon İle Gelmeye Hazırlanıyor!

Volkswagen yıllardır kendisini C segmentte temsil eden modeli Golf’ü geçtiğimiz sene yenilemişti. Golf, 8. jenerasyonuyla beraber baştan aşağı yenilendi. Böylece standart versiyonun yanında hızlı olan versiyonlar ”GTI” ve ”R” da yenilenmiş oldu. Golf 8 ile beraber GTI’a da ”Clubsport” adı verilen farklı bir versiyon eklenmişti. Şimdi ise yepyeni bir versiyon daha Golf GTI ile beraber sunulacak. Volkswagen Golf GTI 45. yaşını özel bir versiyon ile kutlayacak.

volkswagen golf gti

Volkswagen Golf GTI 45. Yıl Özel Seri!

Yeni özel seri, Alman hothatch’in 45. yaşına özel olarak tasarlandı. Özel seriye ait ayrıntılar henüz açıklanmamış olsa da sızdırılan birkaç fotoğraf oldu. Ele geçirilen fotoğraflara göre modelde çeşitli 45. yıl için özel tasarım ayrıntıları mevcut. En dikkat çekici değişiklikler, kırmızı çizgili yeni siyah alaşım jantlar, yeni bir tampon tasarımı, kapı altlarında bulunan siyah grafikler ve genişletilmiş egzozlar. Tercih edilen difüzör ise Clubsport’tan tanıdık geliyor. Özel GTI’ın iç mekânının fotoğrafları henüz ortaya çıkmadı. Muhtemelen 45. yıla özel olarak ”45” detaylarının olduğu bir iç mekan bizi karşılayacak.

volkswagen golf gti

Teknik Detaylar Henüz Belli Değil!

Yeni özel serinin teknik detayları henüz açıklanmadı. Tahminler ise Clubsport versiyon ile aynı teknik verileri taşıması yönünde. Bu da 2.0 litrelik turbo benzinli bir motor ünitesi olacağını gösteriyor. 296 beygirlik güç üreten bu motor 6 saniyenin altında bir sürede 100 km/s hızına ulaşabiliyor. Aktarma ise 7 ileri otomatik DSG ile sağlanacak.

İkinci el satılık Volkwagen Golf ilanları

Volkswagen Golf 8 Estate Tanıtıldı! | Station Wagon Golf

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here