Volkswagen Atlas 2021 Makyajlı Versiyonuyla Karşınızda

2
5609
makyajli-2021-volkswagen-atlas
makyajli-2021-volkswagen-atlas

>Yüksek yeni liste fiyatı ile güncellenen Volkswagen Atlas, yedi koltuklu araç için daha cesur bir tasarım varlığı, gelişmiş bağlantı ve yeni sürücü destek özellikleri sunuyor.

>276hp V6 veya 235hp dört silindirli TSI motor, mevcut Volkswagen 4Motion ile sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi.

>Standart özellikler şunları içerir: 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar, tam LED aydınlatma, Ön Yardım, Kör Nokta Monitörü ve Wi-Fi özellikli Car-Net.

>Mevcut özellikler arasında 20 ve 21 inç jantlar, ısıtmalı arka koltuklar, deri oturma yüzeyleri var. Ayrıca, Uyarlanabilir Ön Işık Sistemi, kablosuz şarj, Volkswagen Dijital Kokpit, Fender Premium Ses Sistemi bulunuyor. Ek olarak ACC, Şerit Yardımı, Trafik Sıkışıklığı Yardımı ve Dinamik Yol İşareti Ekranı.

İki Farklı Güçte Volkswagen Atlas

makyajli-2021-volkswagen-atlas-tasarım
makyajli-2021-volkswagen-atlas-tasarım

Atlas, iki güç aktarma ünitesi ile satışa sunulacak: 276 hp V6 ve 235 hp dört silindirli turboşarjlı ve direkt enjeksiyonlu TSI motor. Her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir ve Volkswagen’in 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi mevcuttur. Bu anlamda 2.0T ve 4Motion eşleştirmesi, dört silindirli motorun en üst trim hatlarında bulunması adına 2021 için bir yeniliktir.

Aynı Temelleri Korunuyor

volkswagen-2021
volkswagen-2021

 

Güncellenen Volkswagen Atlas, eski modelle aynı temelleri koruyor. Ancak yeni ön ve arka tampon stilleri sayesinde neredeyse üç inç daha uzun duruyor. Standart LED aydınlatmalı yeni far ve arka lamba tasarımları, Atlas’a özellikle oyulmuş tamponlarla eşleştirildiğinde daha agresif bir duruş sağlıyor. Atlas Cross Sport’a benzer şekilde, Atlas artık yeni ön ışık tertibatlarına uzanan ve SUV’a şık bir tasarım görünümü veren cesur bir üç çubuklu ızgaraya sahip.

Güncellenmiş Volkswagen Atlas İç Tasarımı

volkswagen-atlas-iç-tasarım
volkswagen-atlas-iç-tasarım

Atlas, iç mekanda yedi koltuklu araç için yeni olan iç yükseltmeler, gelişmiş bağlantı ve sürücü yardım özelliklerine sahip. Bu yenilikler arasında yeni bir direksiyon simidi, deri oturma yüzeylerinde ve kapı kaplamasında mevcut kontrast dikişler görülüyor. Temel S donanımı hariç tüm modellerde 8 inç Composition Media bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Tüm donanımlar yeni nesil Car-Net telematik sistemiyle standart olarak gelir ve bir veri planına abone olduğunda araç içi Wi-Fi özelliğine sahiptir. Önden Çarpışma Uyarısı ve Yaya İzleme (Ön Yardım) ile Otonom Acil Durum Freni, Kör Nokta Monitörü ve Arka Trafik Uyarısı tüm modellerde standarttır.

Model Paketleri; S,SE, SEL,SE with tecnology, SE with technology R-Line

İkinci El Volkswagen SUV Fiyatları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here